Κολωνία-Λειψία (15/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κολωνία – Λειψία σε κρίσιμο αγώνα για τη Bundesliga με πληθώρα αγορών για στοίχημα.

Στο «RheinEnergieSTADION» η Κολωνία συναντά την Λειψία (15/3/2024) για την 26η αγωνιστική της Bundesliga. Είναι κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Η Κολωνία, που ακόμη ψάχνει τον εαυτό της έπειτα από την αλλαγή προπονητή στις αρχές του έτους, έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η Λειψία, από την πλευρά της, παλεύει για να πάρει μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Κολωνία – Λειψία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Κολωνίας προσφέρεται στο 5,91** και το διπλό της Λειψίας βρίσκεται στο 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ματς Κολωνία – Λειψία τα προγνωστικά έχουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά στα στατιστικά και κατ’ επέκταση στην ποιότητα των ρόστερ τους. Η Κολωνία στο πρωτάθλημα Γερμανίας έχει ρεκόρ 3-9-13 με 19-42 γκολ (2-3-7, 9-18 γκολ – εντός έδρας) και η Λειψία βρίσκεται στο 14-4-7 με 55-31 τέρματα (5-2-5, 23-21 γκολ – εκτός έδρας).

Η Κολωνία μετράει πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) κι έχει μονάχα στα τελευταία 12 παιχνίδια της. Εσχάτως παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά στο γήπεδό της κι αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσει να βελτιώσει στο ματς με την Λειψία. Άλλωστε, μπαίνει στην 26η αγωνιστική με 18 βαθμούς και καταλαμβάνει τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τα περιθώρια να στενεύουν έχει μεγάλη ανάγκη το τρίποντο.

Η Λειψία το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της. Είναι αήττητη εδώ και τρία σερί επίσημα ματς (2-1-0) και καθώς έχει αποκλειστεί από τις άλλες διοργανώσεις είναι αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις της στη Bundesliga κι έτοιμη για την τελική αντεπίθεση προκειμένου να πάρει για μια ακόμη σεζόν το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Η αποφασιστικότητά της φαίνεται κι από το γεγονός πως στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει τέσσερις νίκες και μονάχα μια ήττα.

Τι έχει κάνει η Λειψία κόντρα στην Κολωνία;

  • Στον α’ γύρο νίκησε με 6-0 εντός έδρας κι επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 5 ματς (2-3-0).
  • Έχει χάσει μονάχα μια φορά από την Κολωνία στα τελευταία 9 ματς μεταξύ τους (4-4-1).
  • Στην έδρα της Κολωνίας δεν έχει νικήσει από το 2020. Έκτοτε σε τρία ματς μετράει 0-2-1.

Το στοίχημα στη Bundesliga καθηλώνει καθώς η δράση είναι καταιγιστική και το σασπένς για το τι θα συμβεί στις κούρσες του υποβιβασμού και της εξόδου στην Ευρώπη χτυπάει «κόκκινο». Στην αναμέτρηση της Κολωνίας με την Λειψία οι δύο ομάδες δεν αποκλείεται να ρισκάρουν, ενώ έχουν την τάση να σκοράρουν και να δέχονται γκολ. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 βρίσκεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κολωνία – Λειψία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να αποφύγουν τα λάθη και να παρουσιαστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Γι’ αυτό και οι ενδεκάδες που θα επιλέξουν οι προπονητές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Ο προπονητής της Κολωνίας, Τίμο Σουλτς, δεν υπολογίζει στον αμυντικό Χιούμπερς και στους επιθετικούς Βάλντσμιντ, Ουτ, Ντιλ, Τίλμαν. Στην Λειψία, ο τεχνικός Μάρκο Ρόζε δεν έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο αμυντικό Κλόστερμαν.

Αποτελέσματα Bundesliga – 26η αγωνιστική:

  • Κολωνία – Λειψία (1-5)
  • Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ (1-3)
  • Μάιντς – Μπόχουμ (2-0)
  • Ντάρμσταντ – Μπάγερν Μονάχου (2-5)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης (2-1)
  • Χάιντενχαϊμ – Γκλάντμπαχ (1-1)
  • Χόφενχαϊμ – Στουτγάρδη (0-3)
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν (2-3)
  • Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ