Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (10/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μάχη κορυφής Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην «BayArena» η Λεβερκούζεν καλωσορίζει την Μπάγερν Μονάχου (10/2/2024) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga. Πρόκειται για μάχη κορυφής καθώς η Λεβερκούζεν έχει 52 βαθμούς έπειτα από 20 ματς και η Μπάγερν Μονάχου 50. Παρόλο που υπάρχει πολύς δρόμος ως το φινάλε και στις δύο πλευρές χαρακτηρίζουν το ματς ως κομβικό για την κούρσα του τίτλου μιας και μοιάζουν να τρέχουν μόνες τους, με οποιαδήποτε ανταγωνίστρια να βρίσκεται πολύ πιο πίσω τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία και το ματς έχει την αίσθηση ενός τελικού. Στον πρώτο γύρο, η Λεβερκούζεν απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μπάγερν. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά (1-2-1). Όσον αφορά στις τιμές, ο άσος της Λεβερκούζεν προσφέρεται στο 2,42** και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου πληρώνει στο 2,71** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη αν και οι αποδόσεις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Η Λεβερκούζεν έχει ρεκόρ 16-4-0 με 52-14 τέρματα κι εντός έδρας έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες με 29-6 γκολ. Η Μπάγερν Μονάχου, από τη μεριά της, έχει ρεκόρ 16-2-2 με 59-19 γκολ κι εκτός έδρας είναι στο 7-1-1 με 22-12 γκολ. Αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για πολύ σημαντικό ματς καθώς σύντομα θα αρχίσουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους οπότε το πρόγραμμά τους θα γίνει πολύ πιο δύσκολο.

Η Λεβερκούζεν αυτή τη σεζόν έχει 26 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις με 90-22 γκολ. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Πέραν του πρωταθλήματος και της Ευρώπης, έχει στραμμένο το βλέμμα της και στο DFB – Pokal. Την περασμένη Τρίτη (6/2) νίκησε με 3-2 τη Στουτγάρδη εντός έδρας και πέρασε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της καθώς προηγήθηκε το 2-0 επί της Ντάρμσταντ για την Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου «τρέχει» σερί τριών νικών, αλλά στο εσωτερικό της δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το επίπεδο της απόδοσης της ομάδας και ελπίζουν απέναντι στην Λεβερκούζεν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι. Σε αυτό το διάστημα, νίκησε με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου (εντός), με 3-2 την Άουγκσμπουργκ (εκτός) και με 3-1 την Γκλάντμπαχ (εντός). Ωστόσο, υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα ακόμη και στη διάρκεια των αγώνων με αποτέλεσμα ο προπονητής Τόμας Τούχελ να δέχεται σκληρή κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Το στοίχημα στην Bundesliga είναι συγκλονιστικό αυτή τη σεζόν με την Λεβερκούζεν αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος τη διεκδίκηση του τίτλου και το συγκεκριμένο ματς είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η γερμανική λίγκα. Με τις δύο ομάδες να παίζουν φουλ επιθετικά ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 δίνεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να ενδυναμώσουν τα καλά στοιχεία τους, ενώ παράλληλα να περιορίσουν αυτά που κάνει καλά η αντίπαλός τους. Η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη. Ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Αρτούρ, Κοσουνού και στον γκολτζή Μπονιφάς. Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει στη διάθεσή του τους: Πέρετς (τερματοφύλακας), Μπούχμαν, Σαρ, Ντέιβις (αμυντικοί), Λάιμερ (μέσος), Γκνάμπρι, Κομάν (επιθετικοί). Ο βασικός κίπερ Νόιερ δεν είναι στο μάξιμουμ, όπως κι ο βασικός χαφ Κίμιχ.

Αποτελέσματα Bundesliga – 21η αγωνιστική:

  • Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (3-0)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ (1-1)
  • Άουγκσμπουργκ – Λειψία (2-2)
  • Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ (1-2)
  • Γκλάντμπαχ – Ντάρμσταντ (0-0)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ (1-0)
  • Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου (3-0)
  • Στουτγάρδη – Μάιντς (3-1)
  • Χόφενχαϊμ – Κολωνία (1-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |