Λεβερκούζεν-Μάιντς (23/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λεβερκούζεν vs Μάιντς στη Bundesliga με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στη «BayArena» η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Μάιντς (23/2/2024) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Λεβερκούζεν είναι η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου κι έχει στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την ποιότητά της ώστε να επεκτείνει το αήττητο σερί της και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Μάιντς, από τη μεριά της, παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα επιλογών με ασύγκριτες αποδόσεις.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στις τάξεις της Λεβερκούζεν η ανάλυση επικεντρώνεται στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μην χαλαρώσει και να μη ρίξει τα στάνταρ της. Αήττητη στην τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει ρεκόρ 18-4-0 με 57-15 γκολ στο πρωτάθλημα Γερμανίας, ενώ εντός έδρας στέκεται στο 9-2-0 με 32-6 τέρματα. Μεταξύ της Bundesliga και του DFB-Pokal «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών όπου κράτησε το μηδέν στην εστία της σε δύο περιπτώσεις.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η Λεβερκούζεν επικράτησε με 2-1 της Χάιντενχαϊμ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Δυσκολεύτηκε περισσότερο του αναμενόμενου και «καθάρισε» αργά τη νίκη με μέλη της ομάδας να σημειώνουν το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνους να γράψουν ακόμη μια επιτυχία έπειτα από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Μπάγερν Μονάχου που προηγήθηκε. Απουσιάζουν σταθερά ο μπακ Αρτούρ, ο χαφ Παλάσιος και ο γκολτζής Μπονιφάς.

ΜΑΪΝΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στο «στρατόπεδο» της Μάιντς η ανάλυση έχει ως αφετηρία την ανάγκη της ομάδας για θετικά αποτελέσματα και συγκέντρωση βαθμών. Η αλλαγή προπονητή και η πρόσληψη του Μπο Χένρικσεν αν μη τι άλλο άλλαξε το κλίμα στο εσωτερικό της κι αυτό βγήκε και στο γήπεδο καθώς την προηγούμενη αγωνιστική της Bundesliga ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ εντός έδρας, με αξιόλογη εμφάνιση για τα δικά της δεδομένα.

Τώρα, ο στόχος είναι να «χτίσει» πάνω σ’ εκείνη τη νίκη προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή της. Βέβαια, η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Σε αυτό το πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 2-9-11 με 17-35 γκολ κι εκτός έδρας δεν έχει νίκη (0-6-5, 9-20 τέρματα). Βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού, στο -1 από το μπαράζ παραμονής και στο -6 από τις θέσεις ασφαλείας. Απουσιάζουν ο αμυντικός Μπελ κι ο φορ Βάιπερ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ VS ΜΑΪΝΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Λεβερκούζεν vs Μάιντς τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη και οι αποδόσεις συναρπάζουν. Συγκεκριμένα, ο άσος της Λεβερκούζεν προσφέρεται στο 1,25** και το διπλό της Μάιντς φτάνει στο 12,51** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον πρώτο γύρο, η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε με 3-0. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους κάθε ομάδα έχει από δύο νίκες με τη Μάιντς να πανηγυρίζει την περασμένη σεζόν μέσα στη «BayArena» με 3-2.

Το στοίχημα στη Bundesliga συγκλονίζει με το σασπένς να κορυφώνεται στην κούρσα του τίτλου, των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και της παραμονής. Η Λεβερκούζεν βλέπει το ματς ως μια ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στο όνειρό της. Η επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό πληρώνει στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα Bundesliga – 23η αγωνιστική:

  • Λεβερκούζεν – Μάιντς (2-1)
  • Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ (1-2)
  • Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ (5-2)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ (2-2)
  • Στουτγάρδη – Κολωνία (1-1)
  • Μπάγερν Μονάχου – Λειψία (2-1)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ (2-2)
  • Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ (2-3)
  • Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ (2-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |