Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (10/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Civitas Metropolitano» η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ (10/04/2024) για την πρώτη τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι απόλυτα προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και θέλει να πρωταγωνιστήσει στον θεσμό. Η Ντόρτμουντ, πάλι, έχει κι εκείνη φιλοδοξίες κι έχει αποδείξει πως πρόκειται για μια σταθερή κι επικίνδυνη ομάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πληρώνει στο 1,80** με το διπλό της Ντόρτμουντ να βρίσκεται στο 4,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι ενεργοποιημένο στο ματς και το Bet Builder που κάνει το στοίχημα πιο διασκεδαστικό και συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ έχει δυνατό φαβορί στα προγνωστικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης να συμμετέχει για 3η φορά στις τελευταίες 5 σεζόν τα προημιτελικά της διοργάνωσης που σημαίνει πως έχει την εμπειρία. Όχι πως η Ντόρτμουντ δεν ξέρει από τα νοκ άουτ του Champions League, αλλά αυτή είναι η πρώτη της εμφάνιση στην τελική 8άδα από το 2021.

Ποια είναι η παράδοση στο ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ στο Champions League;

Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο φορές το 2018 στη φάση των ομίλων με απολογισμό:

  • 1 νίκη η Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας με 2-0.
  • 1 νίκη η Ντόρτμουντ εντός έδρας με 4-0.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε στα προημιτελικά πραγματοποιώντας ως επί το πλείστον πολύ καλές εμφανίσεις με ρεκόρ 4-2-0 σε όμιλο με τις Λάτσιο, Φέγενορντ και Σέλτικ. Έπειτα στους «16» απέκλεισε στα πέναλτι την περσινή φιναλίστ Ίντερ. Το στιλ παιχνιδιού της, η δύναμη της έδρας της και η εμπειρία της έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της. Εσχάτως έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά το τελευταίο της δείγμα ήταν η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ στην La Liga την 1η Απριλίου. Έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά κι αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει μεγάλο αβαντάζ καθώς είχε πολύ χρόνο για να ξεκουραστεί και να προετοιμάσει το ματς.

Η Ντόρτμουντ τερμάτισε πρώτη στον «όμιλο του θανάτου». Είχε 3-2-1 απέναντι στις Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ. Στους «16» έβγαλε νοκ άουτ την Αϊντχόφεν με συνολικό σκορ 3-1. Στη διάρκεια του Μαρτίου ήταν εντυπωσιακή με πέντε στα πέντε και τρία clean sheets, αλλά προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Στουτγάρδη εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (6/4) για τη Bundesliga σε ματς όπου ήταν ξεκάθαρο πως είχε το μυαλό της στραμμένο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο Champions League το ενδιαφέρον για στοίχημα βρίσκεται στα ύψη. Η προημιτελική φάση θα μας δείξει πολλά για τις ομάδες και τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η Ντόρτμουντ γνωρίζοντας πως ματσάρουν με τη νικήτρια του Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα βλέπουν μπροστά τους να διαγράφεται ένα πιθανό μονοπάτι προς τον τελικό. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις γρήγορες μεταβάσεις της αντιπάλου. Έχουν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού και αυτό κάνει το ματς ακόμη πιο συναρπαστικό. Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα χρησιμοποιήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ, στη μια πλευρά ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει τον μέσο Λεμάρ στη διάθεσή του, την στιγμή που ο Έντιν Τέρζιτς δεν έχει τον μπακ Μπενσεμπαϊνί.

Champions League – Προημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-1
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
  • Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (3-4 πεν.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ