Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα (10/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα για τους «8» του Champions League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Parc des Princes» η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (10/04/2024) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο στην τελευταία σεζόν του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα δίνει το παρόν στα νοκ άουτ του θεσμού από το 2021 και είναι ενθουσιασμένη με το τι μπορεί να πετύχει. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα οι αποδόσεις βάζουν τον γαλλικό σύλλογο σε θέση οδηγού. Συγκεκριμένα, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται στο 2,00** με το διπλό της Μπαρτσελόνα να φτάνει στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, ενός τρόπου στοιχηματισμού που μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός, αυξάνοντας τις αποδόσεις.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μπαρτσελόνα τα προγνωστικά έχουν φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά όπου η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει όποια περάσει από το Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ. Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνεται στο 1,74** για να πάρει το εισιτήριο με τη Μπαρτσελόνα να στέκεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η παράδοση στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα στο Champions League;

Τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 10 φορές στον θεσμό με απολογισμό:

  • 3 νίκες η Παρί Σεν Ζερμέν.
  • 3 ισοπαλίες.
  • 4 νίκες η Μπαρτσελόνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στα προημιτελικά αφού προηγουμένως τερμάτισε δεύτερη στον πιο δύσκολο όμιλο του Champions League γράφοντας 2-2-2 απέναντι στις Ντόρτμουντ, Μίλαν και Νιούκαστλ. Έπειτα, η τύχη της χαμογέλασε στην κλήρωση και αντιμετώπισε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την οποία και νίκησε με συνολικό σκορ 4-1. Με τη σεζόν να κυλάει έγινε πιο σταθερή και αξιόπιστη ομάδα και πηγαίνει στο ματς με την Μπαρτσελόνα ούσα αήττητη εδώ και 27 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 19 νίκες και οκτώ ισοπαλίες από τον περασμένο Νοέμβριο. Στο τελευταίο παιχνίδι της έμεινε στο 1-1 με την Κλερμόν για την Ligue 1 εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (6/4) έχοντας το νου της στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, είχε 4-0-2 σε όμιλο με τις Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αντβέρπ, αλλά από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά παρουσιάζει βελτίωση κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα καθώς έβγαλε νοκ άουτ τη Νάπολι στους «16» με συνολικό σκορ 4-2. Την τελευταία φορά που έπαιξε σε νοκ άουτ στο Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Εμπαπέ τη διέλυσαν και οι εικόνες ακόμη είναι ξεκάθαρες στο νου της, παρόλο που έχουν συμβεί πολλά έκτοτε. Επί του παρόντος τρέχει σερί τεσσάρων νικών με τρία clean sheets και είναι αήττητη εδώ και 11 συνεχόμενα επίσημα ματς με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Το στοίχημα στο Champions League συναρπάζει και το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα σπουδαία ματς του θεσμού. Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε επικές και ανοικτές αναμετρήσεις μέσα στα χρόνια και σίγουρα υπάρχουν προσδοκίες για ένα θεαματικό παιχνίδι. Το Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα το στοίχημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό – νοητικό. Πολλοί από τους παίκτες των δύο ομάδων δεν έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη φάση του θεσμού ώστε να ξέρουν τι χρειάζεται. Για την Μπαρτσελόνα είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση που έχει τους Λεβαντόφσκι, Γκιντογάν, Τερ Στέγκεν και Σέρτζι Ρομπέρτο που ξέρουν τι χρειάζεται. Επιπλέον, όμως, υπάρχει και το «περιτύλιγμα».

Από τη μια, ο Κιλιάν Εμπαπέ που θέλει να ανέβει στο θρόνο της Ευρώπης, ενώ παρουσιάζεται δεδομένη η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης υπάρχει κι ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των Γάλλων, ο τελευταίος άνθρωπος που οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στη δόξα στο Champions League και ακούγεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Τσάβι που θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Η αποχώρηση του προπονητή έχει δημιουργήσει μια νοοτροπία πολιορκίας κι έχει συσπειρώσει την Μπαρτσελόνα.

Σημαντικό στο αγωνιστικό σκέλος είναι πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει τον βασικό μπακ Χακίμι και τον στόπερ Κιμπεμπέ, ενώ στην Μπαρτσελόνα, που είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να προετοιμάσει το ματς, είναι εκτός ο μπακ Μπαλντέ κι ο χαφ Γκάβι, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι πολύτιμοι μέσοι Πέδρι, ντε Γιόνγκ κι ο αμυντικός Κρίστενσεν.

Champions League – Προημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-1
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
  • Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (3-4 πεν.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ