Prime Time: Μονακό-Σαχτάρ, πράξη πρώτη

Reading time2 λ

Κορυφαίες επιλογές για ποντάρισμα στο Champions League και σε άλλες διοργανώσεις

Τα play-off του Champions League αρχίζουν απόψε με εξαιρετικές αναμετρήσεις και σούπερ προσφορές για στοίχημα. Στη… μαρκίζα του βραδινού κουπονιού βρίσκεται το ματς Μονακό-Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αμφότερες ψάχνουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στη φάση των ομίλων του θεσμού.

Η Μονακό μπήκε εντυπωσιακά στην προκριματική διαδικασία και πανηγύρισε δύο νίκες επί της Σπάρτα Πράγας στον προηγούμενο γύρο (2-0 και 3-1). Ούσα προσηλωμένη στην προσπάθειά της για να περάσει στους ομίλους του Champions League, που είναι άκρως σημαντική για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους, δεν έχει δώσει την απαραίτητη σημασία στα παιχνίδια της Ligue 1. Έχει μια ισοπαλία με τη Ναντ (1-1) και μια ήττα από την Λοριάν (1-0). Σταδιακά, όμως, οι καλές μεταγραφές της βρίσκουν τα πατήματά τους και η γαλλική ομάδα λογαριάζεται ως το φαβορί στην πρώτη συνάντηση. Η Σαχτάρ, από τη μεριά της, έχει αλλάξει σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν και επιχειρεί μια επανεκκίνηση. Προσέλαβε τον πολλά υποσχόμενο Ιταλό προπονητή Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και έκανε μεταγραφές ύψους 47 εκατομμυρίων ευρώ. Ως τώρα στην σεζόν έχει πέντε νίκες και μια ήττα σε έξι επίσημα παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα δύο ματς για τα play-off του Champions League, το Σάλτσμπουργκ-Μπρόντμπι και το Σέριφ Τίρασπολ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Σάλτσμπουργκ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, αναμένονται «μάχες» μια και η πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους είναι τεράστια για όλες τις ομάδες. Όσον αφορά στο Europa League, διεξάγεται ο αγώνας Ερυθρός Αστέρας-Κλουζ για τα play-off της διοργάνωσης.

Η δράση, ωστόσο, δεν περιορίζεται σ’ αυτά τα παιχνίδια με την αναμέτρηση Ρέντινγκ-Μπρίστολ Σίτι για την Championship να παρουσιάζει αξιόλογες επιλογές για στοίχημα και στο live. Έπειτα, προσφέρεται μια ποικιλία αγώνων από μεγάλες διοργανώσεις. Το Παλμέιρας-Σάο Πάουλο για τα προημιτελικά του Copa Libertadores είναι ένα από τα πιο «δυνατά» ματς της διοργάνωσης, ενώ συναρπαστικό αναμένεται και το Μπραγκαντίνο-Ροσάριο Σεντράλ για τους «8» του Copa Sudamericana. Ευκαιρίες για «παιχνίδι», δε, θα βρείτε και στις αναμετρήσεις της Liga MX, αλλά και του MLS.

22:00 Μονακό-Σαχτάρ Ντόνετσκ Champions League

22:00 Σάλτσμπουργκ-Μπρόντμπι Champions League

22:00 Σέριφ Τίρασπολ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ Champions League

22:00 Ερυθρός Αστέρας-Κλουζ Europa League

22:00 Ρέντινγκ-Μπρίστολ Σίτι Championship

01:00 Τολούκα-Μασατλάν Liga MX

01:15 Μπραγκαντίνο-Ροσάριο Σεντράλ Copa Sudamericana

03:00 Τίγκρες-Κερέταρο Liga MX

03:30 Παλμέιρας-Σάο Πάουλο Copa Libertadores

05:00 Νεκάξα-Πούμας Liga MX

05:06 Τιχουάνα-Πουέμπλα Liga MX

05:30 Λος Άντζελες Γκάλαξι-Κολοράντο Ράπιντς MLS

05:30 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Μινεσότα Γιονάιτεντ MLS