Prime Time: Ρεάλ-Τσέλσι, ξεκάθαρο φαβορί

Reading time3 λ

Συναρπαστικά ματς για το UEFA Champions League με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα

Το UEFA Champions League συνεχίζεται και απόψε με δύο εντυπωσιακές αναμετρήσεις να… γεμίζουν με στοιχηματικές ευκαιρίες το κουπόνι, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι και Μίλαν-Νάπολι «μάχονται» για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο «Santiago Bernabeu», η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του UEFA Champions League και θέλει να υπενθυμίσει σε όλους πως είναι η κάτοχος του τίτλου και μια ισχυρή διεκδικήτρια και για τον φετινό. Βέβαια, να σημειώσουμε πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προέρχεται από ήττα με 3-2 από τη Βιγιαρεάλ στη λαλιγκα.

Ωστόσο, είναι το μεγάλο φαβορί στη σειρά. Αφενός λόγω ποιότητας και εμπειρίας και αφετέρου γιατί η Τσέλσι βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Προέρχεται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη και σε τρία από αυτά δεν κατάφερε καν να σκοράρει, ενώ ο προσωρινός τεχνικός της, Φρανκ Λάμπαρντ -ο 3ος προπονητής της στη σεζόν- προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη στο εσωτερικό της ομάδας κι αυτό θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι αφότου ανέλαβε.

ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ… ΤΕΣΣΑΡΑΣ

Στο άλλο ματς, η Μίλαν καλωσορίζει τη Νάπολι στο «San Siro» για το πρώτο τους ματς στους «8» του UEFA Champions League. Η Μίλαν πρόσφατα νίκησε τη Νάπολι με 4-0 για το πρωτάθλημα της Serie A και παρόλο που το… πλαίσιο του αποψινού ματς δεν έχει καμία σχέση με εκείνο, αναμφίβολα της δίνει διαφορετική ώθηση. Παράλληλα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Να σημειώσουμε, πάντως, πως η νίκη επί της Νάπολι είναι η μοναδική της στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια (1-3-2). Η Νάπολι, από τη μεριά της, προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Λέτσε. Ωστόσο, δέχθηκε πλήγμα στην επίθεσή της μιας και ο γκολτζής της Βίκτορ Όσιμεν δεν είναι στο 100%.

Το κουπόνι, όμως, δεν είναι μονάχα UEFA Champions League. Προσφέρονται καταπληκτικά ματς για στοίχημα. Το Σαν Λορέντσο-Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στη μαρκίζα του πλούσιου προγράμματος της Liga Profesional της Αργεντινής, ενώ συναρπαστικές αναμετρήσεις με καταπληκτικές ευκαιρίες για ποντάρισμα υπάρχουν στο Κύπελλο Βραζιλίας, στην Primera A της Κολομβίας, στην Primera Division της Παραγουάης και στο CONCACAF Champions League.

Στο μπάσκετ, τώρα, το ΝΒΑ προσφέρει εντυπωσιακούς αγώνες για τα πλέι ιν: Τορόντο Ράπτορς-Σικάγο Μπουλς και Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υπόσχονται σπουδαίο θέαμα.

22:00   Ρεάλ ΜαδρίτηςΤσέλσι         UEFA Champions League

22:00   ΜίλανΝάπολι           UEFA Champions League

22:30   Νόβα ΙγκουάσουΑμέρικα Μινέιρο Copa do Brasil

23:30   Σαν ΛορέντσοΜπόκα Τζούνιορς    Liga Profesional Αργεντινής

23:30   Ουνιόν ΜαγδαλέναΠερέιρα            Primera A Κολομβίας

01:00   ΜπελγράνοΟυρακάν            Liga Profesional Αργεντινής

01:00   ΚοριτίμπαΣπορτ Ρεσίφε     Copa do Brasil

01:00   Σπορτίβο ΛουκένιοΟλίμπια            Primera Division Παραγουάης

01:30   Ράσινγκ ΚλουμπΝιούελς Ολντ Μπόις       Liga Profesional Αργεντινής

01:30   CRB-Ατλέτικο Παραναένσε Copa do Brasil

01:30   ΦλουμινένσεΠαϊσαντού      Copa do Brasil

02:00   ΠαλμέιραςΤομπένσε            Copa do Brasil

02:00   Τορόντο Ράπτορς-Σικάγο Μπούλς  NBA

03:30   ΕστουδιάντεςΑτλέτικο Τουκουμάν            Liga Profesional Αργεντινής

03:30   Ροσάριο ΣεντράλΙντεπεντιέντε       Liga Profesional Αργεντινής

03:30   Ατλέτικο ΜινέιροΜπραζίλ ντε Πελότας   Copa do Brasil

03:30   ΡέμοΚορίνθιανς       Copa do Brasil

04:00   Ιντεπεντιέντε ΜεδεγίνΝτεπορτίβο Κάλι   Primera A Κολομβίας

04:30   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ   NBA

05:00   Άτλας-Φιλαδέλφεια Γιούνιον          CONCACAF Champions League

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |