Αγγλία-Γερμανία, ο στόχος και το γόητρο

Reading time3 λ

Σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα υπάρχουν στην τιτανομαχία της Αγγλίας με τη Γερμανία.

Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει και σήμερα στη Λίγκα των Εθνών και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας περιλαμβάνει την παραδοσιακή μονομαχία Αγγλία-Γερμανία, που αρχίζει στις 21:45, στην οποία διακυβεύονται κυρίως το γόητρο όσο και ο στόχος της ψυχολογικής ανάκαμψης των δύο ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την Αγγλία, η παραμονή στο πρώτο επίπεδο της Λίγκας των Εθνών χάθηκε μετά την ήττα της Παρασκευής στην Ιταλία. Θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο γκρουπ ώστε να αμβλύνει τις εντυπώσεις, αλλά και να πάει με καλύτερη ψυχολογία στο Μουντιάλ. Την ίδια στιγμή, η Γερμανία αποχαιρέτησε το όνειρο της πρώτης θέσης μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία και πλέον ψάχνει ένα τονωτικό ενόψει Κατάρ. Βέβαια, οι αναμετρήσεις με τα Λιοντάρια έχουν πάψει να είναι εύκολες για τα Πάντσερ. Η τελευταία τους νίκη σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2017 κι από τότε έχουν καταγράψει μία ήττα, αυτή στη φάση των «16» του περσινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και δύο ισοπαλίες.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

Την ίδια στιγμή έχουμε τον «τελικό» του ομίλου Ουγγαρία-Ιταλία. Οι πρωτοπόροι Μαγυάροι, μετά τον νέο θρίαμβό τους στη Γερμανία, χρειάζονται απλά έναν βαθμό για να παραμείνουν στο ρετιρέ και να προκριθούν στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης, Στην αντίπερα όχθη, οι Ατζούρι, αφού «βύθισαν» την Αγγλία, θα «κλέψουν» την πρωτιά αν καταφέρουν να επικρατήσουν.. Σύμμαχος των Ιταλών η παράδοση, αφού δεν έχουν χάσει σε επίσημο ματς από τους Ούγγρους από το 1952!

Στη δεύτερη κατηγορία και τον τρίτο όμιλο κυριαρχεί το βαλκανικό ντέρμπι Ρουμανία-Βοσνία Ερζεγοβίνη. Κυρίως διότι η Ρουμανία, η οποία απέσπασε ισοπαλία στη Φινλανδία «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς στη μάχη που μείνει για να μην τερματίσει στον «βυθό». Αντίθετα, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, έπειτα από την επικράτηση επί του Μαυροβουνίουέχει «σφραγίσει» την πρώτη θέση και την επάνοδο στο κορυφαίο επίπεδο της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα μονομαχούν Μαυροβούνιο-Φινλανδία, με επίσης μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι Μαυροβούνιοι είναι αδιάφοροι, πλέον, σε αντίθεση με τους Φινλανδούς, που θέλουν τη νίκη για να αποφύγουν την τελευταία θέση..

Ο τέταρτος όμιλος της τρίτης κατηγορίας ολοκληρώνεται απόψε, με τα ματς να έχουν τυπική διαδικασία Στο Γιβραλτάρ-Γεωργία, οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν ήδη την πρώτη θέση και την άνοδο μετά τη νίκη της Παρασκευής επί της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ το Γιβραλτάρ βρίσκεται οριστικά στον «πυθμένα», αφού κατανικήθηκε από τη Βουλγαρία και ήδη σκέφτεται τα μπαράζ παραμονής. Το Βόρεια Μακεδονία-Βουλγαρία φαντάζει με επίσημο… φιλικό. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν το όνειρο της πρωτιάς, οι Βούλγαροι εξασφάλισαν την παραμονή.

21:45   Αγγλία-Γερμανία                                  Λίγκα των Εθνών

21:45   Βόρεια Μακεδονία-Βουλγαρία            Λίγκα των Εθνών

21:45   Γιβραλτάρ-Γεωργία                             Λίγκα των Εθνών

21:45   Μαυροβούνιο-Φινλανδία                      Λίγκα των Εθνών

21:45   Ουγγαρία-Ιταλία                                   Λίγκα των Εθνών

21:45   Ρουμανία-Βοσνία Ερζεγοβίνη             Λίγκα των Εθνών