Αγγλία-Βέλγιο (26/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αγγλία – Βέλγιο σε δυνατή φιλική αναμέτρηση με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Wembley» η Αγγλία υποδέχεται το Βέλγιο (26/3/2024) σε φιλική αναμέτρηση. Με αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε αυτό το «παράθυρο» και θέλουν να το εκμεταλλευτούν στο μάξιμουμ καθώς τους είναι χρήσιμο στην προετοιμασία τους ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Άλλωστε, αμφότερες θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας με την ετικέτα της διεκδικήτριας του τίτλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Αγγλία – Βέλγιο οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Αγγλίας προσφέρεται στο 1,76** με το διπλό του Βελγίου να δίνεται στο 4,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς υπάρχει και η επιλογή του Bet Builder που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αγγλία – Βέλγιο τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί το οποίο δείχνει και πόσο δυνατή λογαριάζεται η Αγγλία έπειτα από την εντυπωσιακή πορεία της στα προκριματικά για το EURO 2024, ενώ το Βέλγιο έπειτα από την κάκιστη πορεία του στο Μουντιάλ 2022 δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό εαυτό του.

Ποια είναι η πρόσφατη παράδοση του ζευγαριού Αγγλία – Βέλγιο;

Αυτόν τον αιώνα έχουν αναμετρηθεί 5 φορές με απολογισμό:

  • 3 νίκες το Βέλγιο
  • 2 νίκες η Αγγλία
  • 6-3 γκολ υπέρ του Βελγίου

Η Αγγλία, λοιπόν, εδώ και καιρό αποδίδει σε πολύ καλό επίπεδο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία θα ψάξει να κάνει το επόμενο βήμα έπειτα από την παρουσία της στον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δουλεύει για πολλά χρόνια μαζί κι αυτό έχει δημιουργήσει μια αρμονία και μια λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Οπότε για τον Άγγλο τεχνικό και τους παίκτες του είναι μια ακόμη ευκαιρία για να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Να σημειώσουμε ότι το περασμένο Σάββατο (23/3) η Αγγλία ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας σε φιλικό με τη Βραζιλία.

Το Βέλγιο, από την πλευρά του, έπειτα από το Μουντιάλ 2022 μπήκε σε νέα πορεία. Αποχώρησε ο κόουτς Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προσέλαβε στη θέση του τον Ντομένικο Τεντέσκο και προχώρησε σε ανανέωση του δυναμικού με αποτέλεσμα να αρχίσει να αποδίδει και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, αυτό που θέλει να δει τώρα ο Γερμανός κόουτς είναι πως συμπεριφέρεται η ομάδα του απέναντι σε ομάδες του ανώτερου στάτους. Το περασμένο Σάββατο (23/3) το Βέλγιο δοκίμασε τις δυνάμεις του κόντρα στην Ιρλανδία σε φιλική αναμέτρηση, με την οποία έμειναν στο 0-0.

Στα διεθνή φιλικά το στοίχημα αποτελεί μια πρόγευση για το τι να περιμένουμε από τις κορυφαίες ομάδες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αγγλία και Βέλγιο υπόσχονται θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σε ματς του υψηλότερου επιπέδου όπου το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αγγλία – Βέλγιο το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να δουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν σε περιβάλλον όσο πιο κοντά στον ανταγωνισμό είναι εφικτό προτού ριχτούν στη μάχη του EURO 2024 όπου τα περιθώρια για λάθη θα είναι ελάχιστα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Αγγλία δεν υπολογίζει στους πολύτιμους μεσοεπιθετικούς Γκρίλις και Σάκα, αλλά έχει πληθώρα επιλογών. Το Βέλγιο, πάλι, δεν έχει τον καλύτερο παίκτη του, τον μέσο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ λείπει και ο βασικός τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ