Αγγλία-Βραζιλία (23/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αγγλία – Βραζιλία σε δυνατό φιλικό παιχνίδι με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Wembley» η Αγγλία κοντράρεται με τη Βραζιλία (23/3/2024) σε φιλική αναμέτρηση. Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά αγώνων προετοιμασίας που θα δώσουν οι δύο ομάδες αυτό το μήνα και τον Ιούνιο με στόχο να εμφανιστούν όσο το δυνατό σε καλύτερη κατάσταση στο EURO 2024 και στο Copa America, αντίστοιχα. Το ματς σημαίνει πολλά και για τις δύο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στους διεθνείς φιλικούς αγώνες σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι είναι διαθέσιμο Bet Builder, ένας τρόπος στοιχηματισμού που μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός, αυξάνοντας τις αποδόσεις. Συγκεκριμένα στο Αγγλία – Βραζιλία οι αποδόσεις έχουν τον άσο της Αγγλίας στο 1,93** και το διπλό της Βραζιλίας στο 3,71** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αγγλία – Βραζιλία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Η Αγγλία, άλλωστε, έχει εντυπωσιακά στατιστικά και είναι μια ομάδα που δουλεύεται εδώ και χρόνια. Από την άλλη, η Βραζιλία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καθώς μόλις πρόσφατα προσέλαβε στη θέση του προπονητή τον Ντορίβαλ Ζούνιορ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα σε Αγγλία και Βραζιλία;

Σε αυτόν τον αιώνα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 7 φορές σε φιλικές κι επίσημες περιστάσεις με απολογισμό:

  • 1 νίκη η Αγγλία
  • 2 η Βραζιλία
  • 4 ισοπαλίες

Η Αγγλία μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά για το EURO 2024 θέλει να υπενθυμίσει στον κόσμο πως παραμένει μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τροπαίου της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας. Το παιχνίδι με τη Βραζιλία θα είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δει παίκτες και να κάνει ορισμένες δοκιμές. Να σημειώσουμε πως η Αγγλία είναι αήττητη εδώ και δέκα ματς με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Έχασε για τελευταία φορά στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Η Βραζιλία, από την πλευρά της, προέρχεται από μια σειρά αγώνων με ορισμένα από τα χειρότερα αποτελέσματα της σύγχρονης ιστορίας της. Εδώ και τέσσερις σερί αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 δεν έχει νίκη, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα. Όπως προαναφέραμε στράφηκε στην λύση του Ντορίβαλ Ζούνιορ αφότου ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι ενώ στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας θεωρούσαν δεδομένο πως θα αναλάμβανε τη «σελεσάο» το καλοκαίρι.

Με τα διεθνή φιλικά να γεμίζουν το κουπόνι το στοίχημα κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο μιας και δεν απέχουν πολύ οι κορυφαίες διοργανώσεις όπως το EURO 2024 και το Copa America αναμένεται να μας συναρπάσουν το καλοκαίρι. Στο Αγγλία – Βραζιλία η επιλογή του Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αγγλία – Βραζιλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιαστούν σοβαρές και να προσπαθήσουν να «τσεκάρουν» όσα περισσότερα από τα κουτάκια που θέλουν οι προπονητές τους.    Για τους οποίους αποτελεί μεγάλη πρόκληση η διαχείριση των παικτών σε αυτό το κρίσιμο στάδιο της σεζόν. Ως εκ τούτου οι συνθέσεις που θα δούμε θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Αγγλία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει ουσιαστικά όλα τα αστέρια του με εξαίρεση τον δεξιό μπακ Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ και τον μεσοεπιθετικό Τζακ Γκρίλις. Στη Βραζιλία, ο Ντορίβαλ Ζούνιορ δεν έχει τον ηγέτη της, τον επιθετικό Νεϊμάρ, ενώ λείπουν κι άλλοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Μαρκίνιος (αμυντικός), ο Έντερσον, ο Άλισον (κίπερ), ο Κασεμίρο (μέσος) και οι Μαρτινέλι, Γκαμπριέλ Ζεσούς (επιθετικοί).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ