Γαλλία-Γερμανία (23/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Γαλλία – Γερμανία σε σπουδαία φιλική αναμέτρηση με απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Parc OL» η Γαλλία αναμετριέται με τη Γερμανία (23/3/2024) σε φιλικό παιχνίδι με το βλέμμα των δύο ομάδων στραμμένο στο EURO 2024. Η Γαλλία θα πάει στη διοργάνωση του καλοκαιριού ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να πάρει το τρόπαιο, την στιγμή που η Γερμανία ως οικοδέσποινα θα έχει την έξτρα πίεση να αποδώσει ιδίως μετά την αποτυχία της στο Μουντιάλ 2022. Το ματς έρχεται σε μια στιγμή που οι δύο ομάδες θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε πληθώρα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση Γαλλία – Γερμανία οι αποδόσεις έχουν φαβορί για τη νίκη. Πρόκειται για τη Γαλλία. Αναλυτικότερα, ο άσος προσφέρεται στο 1,83** με το διπλό της Γερμανίας να τοποθετείται στο 3,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς προσφέρεται επιλογή Bet Builder στην πλατφόρμα της Betsson που ανοίγει νέους ορίζοντες και κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ματςΓαλλία – Γερμανία τα προγνωστικά είναι σαφή. Άλλωστε, τα στατιστικά και οι αριθμοί των δύο ομάδων εδώ και ορισμένα χρόνια δείχνουν πως υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Η Γαλλία αφού έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ 2022, τα πήγε περίφημα στα προκριματικά για το EURO 2024 κι έχει δημιουργήσει μια ομάδα που έχει στόχο να κυριαρχήσει.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία;

Σε αυτόν τον αιώνα η Γαλλία και η Γερμανία έχουν παίξει 13 φορές μεταξύ επίσημων και φιλικών αγώνων με απολογισμό:

  • 7 νίκες η Γαλλία
  • 3 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Γερμανία

Η Γαλλία, πάει στο ματς με τη Γερμανία, έχοντας ιδιαίτερο κίνητρο. Βλέπετε οι Γερμανοί ήταν οι τελευταίοι που νίκησαν τους Γάλλους τον περασμένο Σεπτέμβριο με σκορ 2-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Ντόρτμουντ. Το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάν, που διψάει για διακρίσεις και για να γράψει ιστορία σε επίπεδο εθνικών ομάδων, παρουσιάζεται να μην το έχει ξεχάσει αυτό και μοιάζει να θέλει «εκδίκηση». Η Γαλλία είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς με 3-1-0 σε αυτό το διάστημα.

Η Γερμανία, πάλι, βρίσκεται σε διαφορετικό mood από τη Γαλλία. Εκείνο το ματς του Σεπτεμβρίου ήταν το ντεμπούτο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Μέχρι στιγμής σε πέντε ματς το κοντέρ γράφει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες – αμφότερες τον περασμένο Νοέμβριο κόντρα σε Τουρκία (3-2) και Αυστρία (2-0) σε φιλικούς αγώνες. Ο Νάγκελσμαν προσπαθεί να «χτίσει» την ομάδα του και κάλεσε βετεράνους όπως ο μέσος Τόνι Κρόοζ για να δώσουν χαρακτήρα στο σύνολο έπειτα από τις απανωτές αποτυχίες.

Στα διεθνή φιλικά το στοίχημα ανεβαίνει το επίπεδο. Γαλλία και Γερμανία θέλουν τη νίκη προκειμένου να αποκτήσουν μομέντουμ με το βλέμμα στραμμένο στο EURO 2024 και το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γαλλία – Γερμανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Κι ενώ η Γαλλία έχει αναπτύξει την ποδοσφαιρική της ταυτότητα και ξέρει τι κάνει και πως στον αγωνιστικό χώρο, η Γερμανία ψάχνει να βρει ποια είναι. Αυτό σαφώς επηρεάζει και τις συνθέσεις που θα χρησιμοποιήσουν οι προπονητές Ντιντιέ Ντεσάν και Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Γαλλία δεν υπολογίζει στον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Αντουάν Γκριεζμάν. Πλήγμα αποτελεί και η απουσία των μεσοεπιθετικών Κομάν κι Ενκουνκού, ενώ λείπουν κι αξιόλογοι αμυντικοί όπως οι Ντισασί, Τοντιμπό, Φοφανά. Η Γερμανία δεν έχει έμπειρους αμυντικούς όπως οι Χούμελζ και Ζίλε, οι καλοί χαφ Γκορέτσκα, Μπραντ και οι επιθετικοί Σανέ, Γκνάμπρι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ