Game Time: Σουηδία-Ιταλία, τελικός πρόκρισης

Reading time3 λ

Η Betsson παρέχει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στη σπουδαία μάχη της Σουηδίας με την Ιταλία.

16:00   Μπουρούντι-Καμερούν     Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Το Μπουρούντι απέσπασε στο φινάλε μια σπουδαία ισοπαλία από τη Ναμίμπια (1-1) στην πρεμιέρα. Στο ουδέτερο Νταρ Ες Σαλαάμ της Τανζανίας θα επιχειρήσει να βάλει… βόμβα στον τρίτο όμιλο, ωστόσο έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 8 τελευταία παιχνίδια του στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών.

Το Καμερούν πέτυχε μια τεράστια νίκη στην παράταση στην Αλγερία (2-1) και πανηγύρισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλει να αποδείξει ότι είναι το φαβορί του γκρουπ, έχει ηττηθεί σε μονάχα 1 από τα 9 ματς τους μέσα στο 2022, φιλικά ή επίσημα

19:00   Νιγηρία-Σιέρα Λεόνε        Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Η Νιγηρία ηττήθηκε από τον Ισημερινό (0-1) σε φιλικό που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει χάσει και τα 2 πρώτα παιχνίδια της με τον Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο, έχει συμπληρώσει ένα σερί 5 αγώνων δίχως νίκη, ωστόσο είναι η πιο ισχυρή ομάδα του πρώτου ομίλου, ενώ είναι αήττητη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών.

Η Σιέρα Λεόνε νίκησε το Κονγκό (2-1) στο τελευταίο φιλικό τεστ του Μαρτίου, που έγινε στην Τουρκία. Έχει θετικό πρόσημο μέσα στο 2022, μετρώντας 2 νίκες κι άλλες τόσες ήττες σε 6 παιχνίδια, αλλά έχει 20 ολόκληρα χρόνια να κερδίσει σε εκτός έδρας επίσημο αγώνα, ενώ μετρά μόνο ήττες στις 8 επισκέψεις της στη Νιγηρία.

19:00   Αιθιοπία-Αίγυπτος             Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Η Αιθιοπία έφυγε με άδεια χέρια από το Μαλάουι (1-2) στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στα 7 επίσημα ή φιλικά παιχνίδια της μέσα στο 2022, στα οποία υπέστη 4 ήττες, δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα 12 τελευταία ματς, ενώ το παιχνίδι γίνεται στο ουδέτερο Μαλάουι.

Η Αίγυπτος «ίδρωσε», αλλά μπήκε με το… δεξί στο γκρουπ, νικώντας στο φινάλε τη Γουινέα (1-0). Η επιτυχημένη πρεμιέρα του Εχάμπ Γκαλάλ στον πάγκο τονώνει την ψυχολογία της, έχει μια πενταετία να χάσει εκτός έδρας ματς για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών, ενώ είναι αήττητη εδώ και 33 χρόνια με την Αιθιοπία.

19:00   Σουηδία-Ιταλία                  Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Η Σουηδία νίκησε εύκολα στο Λουξεμβούργο (3-0), αλλά παραμένει τρίτη στον έκτο όμιλο. Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ (θα βρεθεί προσωρινά πρώτη), για να ελπίζει σε κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ, ποντάρει στην έδρα, αφού έχει μόνο 2 ήττες (όλες από την Ιρλανδία) και 9 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια.

Η Ιταλία πέρασε κι αυτή νικηφόρα από το Λουξεμβούργο (3-0) και διατηρείται στην κορυφή. Αναζητά το τρίποντο με το οποίο θα «σφραγίσει» την πρόκριση πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη δεύτερη Ιρλανδία, όντας αήττητη στα 9 τελευταίες φιλικές ή επίσημες υποχρεώσεις της, στις οποίες πανηγύρισε 7 νίκες.

19:45   Ουκρανία-Γαλλία               Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Η Ουκρανία επικράτησε άνετα της Βόρειας Μακεδονίας (4-0) κι εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο όγδοο γκρουπ. Μονάχα μαθηματικές είναι οι ελπίδες για την πρωτιά, αφού σε αυτό το ματς που διεξάγεται στην ουδέτερη Κωνσταντινούπολη θα πρέπει να κερδίσει με 5 γκολ διαφορά. Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 4 νίκες.

Η Γαλλία πέτυχε εμφατική νίκη στην Αρμενία (4-1) και ουσιαστικά πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση. Αντέχει ήττα ακόμα και με 5 γκολ διαφορά αν σκοράρει, ώστε να «κλειδώσει» και τυπικά την πρωτιά, ενώ κουβαλά κι ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, στους οποίους πέτυχε 9 νίκες.