Γερμανία-Ολλανδία (26/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Γερμανία – Ολλανδία σε σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Deutsche Bank Park» η Γερμανία φιλοξενεί την Ολλανδία (26/3/2024) σε δυνατή φιλική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024, που διοργανώνει η Γερμανία και θα έχει την πίεση να διεκδικήσει το τρόπαιο, ενώ και η Ολλανδία θα πάει με φιλοδοξίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το ματς Γερμανία – Ολλανδία οι αποδόσειςείναι άκρως ελκυστικές. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Γερμανίας προσφέρεται στο 1,98** την στιγμή που το διπλό της Ολλανδίας τοποθετείται στο 3,36** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, υπάρχει διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder για ενίσχυση των τιμών και πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Γερμανία – Ολλανδία τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση, αλλά όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες ακόμη να προσπαθούν να αναπτύξουν την ποδοσφαιρική τους ταυτότητα και να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ωστόσο, είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και νιώθουν την πίεση να βρουν την άκρη γρήγορα.

Ποια είναι η πρόσφατη παράδοση στο ζευγάρι Γερμανία – Ολλανδία;

Σε αυτόν τον αιώνα Γερμανία και Ολλανδία έχουν αναμετρηθεί 12 φορές με απολογισμό:

  • 3 νίκες η Γερμανία
  • 5 ισοπαλίες
  • 4 νίκες η Ολλανδία

Η Γερμανία μετά την καταστροφική παρουσία της στο Μουντιάλ 2022 όπου αποκλείστηκε στους ομίλους συνέχισε να εμπιστεύεται τον προπονητή Χάνζι Φλικ, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο απέσυρε την στήριξη προς τον προπονητή και τον απέλυσε. Έκτοτε έχει αναλάβει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος προσπαθεί από τη μια να εδραιώσει μια ποδοσφαιρική ταυτότητα κι από την άλλη να ενδυναμώσει το ρόστερ. Έχουν επιστρέψει ορισμένοι βετεράνοι, αλλά και «νέο αίμα» στις κλήσεις. Το περασμένο Σάββατο (23/3) νίκησε 2-0 σε φιλικό εκτός έδρας τη Γαλλία.

Η Ολλανδία μετά το Μουντιάλ 2022 άλλαξε προπονητή και προσέλαβε τον Ρόναλντ Κούμαν στη θέση του Λουίς φαν Χάαλ. Δυσκολεύτηκε στα προκριματικά όπου συμμετείχε στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδας και βρέθηκε κοντά στο να χάσει το απευθείας εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη αστάθεια στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και πολλά ενθαρρυντικά σημάδια τα οποία φάνηκαν στη διάρκεια της νίκης της με 4-0 επί της Σκωτίας σε φιλικό ματς την περασμένη Παρασκευή (22/3). Εκείνη ήταν η 4η σερί επιτυχία της.

Στα διεθνή φιλικά το στοίχημα καθηλώνει με σπουδαίες ομάδες να κυνηγούν νίκες και να χτίσουν μομέντουμ ενόψει EURO 2024. Γερμανία και Ολλανδία μας έχουν συνηθίσει σε συναρπαστικές αναμετρήσεις με πλούσιο θέαμα. Ο συνδυασμός του goal/goal με Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γερμανία – Ολλανδία το στοίχημα των δύο ομάδων, αρχικά, είναι να πάρουν τη νίκη που θα προσφέρει ηρεμία στο εσωτερικό και θα μειώσει και την πίεση που νιώθουν από το περιβάλλον τους. Έπειτα, έρχονται οι δοκιμές και το πώς θα συμπεριφερθούν απέναντι σε μια πολύ ποιοτική αντίπαλο.

Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Γερμανία δεν θα έχει τον βασικό κίπερ Μάνουελ Νόιερ, ενώ λείπουν οι μέσοι Μπραντ, Γκορέτσκα και οι μεσοεπιθετικοί Σανέ, Γκνάμπρι. Στην Ολλανδία, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Χάρτμαν, φαν ντε Φεν, ντε Φράι, ο χαφ ντε Γιόνγκ και οι επιθετικοί  Μπέργκβαϊν, Λανγκ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ