Γιβραλτάρ-Ελλάδα, βατό ξεκίνημα για την Εθνική

Reading time3 λ

Στην αναμέτρηση Γιβραλτάρ-Ελλάδα είναι διαθέσιμες σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα

Την Παρασκευή στις 21:45 ξεκινάει η προσπάθεια της Ελλάδας για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2024, με την αναμέτρηση Γιβραλτάρ-Ελλάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Ελλάδα έχει να βρεθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας του 2014. Αυτό θα προσπαθήσει να αλλάξει, αν και το έργο της είναι πολύ δύσκολο, σε έναν όμιλο που είναι παρούσες δύο ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις, οι Γαλλία και Ολλανδία. Βέβαια, ευτυχώς υπάρχει η «δικλείδα ασφαλείας» των play offs από το Nations League, εκεί που η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου μπορεί να αποβεί σωτήρια. Εξάλλου, με τον Πογιέτ στον πάγκο, η Ελλάδα έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, τουλάχιστον στον τομέα των αποτελεσμάτων.

Σε πρώτη φάση -πάντως- το ξεκίνημα της εθνικής Ελλάδας οφείλει να είναι νικηφόρο, αφού αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, το Γιβραλτάρ, έστω και εκτός έδρας. Άλλωστε, προσφέρεται σε τιμή «καυτού» φαβορί, με το διπλό να προσφέρεται στο 1,07* στην πλατφόρμα της Betsson.

Tην ίδια ώρα διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι του ομίλου, Γαλλία-Ολλανδία, με τα δύο φαβορί να τίθενται αντιμέτωπα, μετά την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η Γαλλία δεν έχει αλλαγή στον πάγκο σε σχέση με την ομάδα που έφτασε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Μουντιάλ, έστω κι αν τον έχασε, εν αντιθέσει με την Ολλανδία που μετά τον Φαν Χάαλ, επιστρέφει στην εποχή Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ήταν εκεί και τη διετία 2018-2020, με 11 νίκες σε 20 αγώνες!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΑΡΩΝ Ο ΖΛΑΤΑΝ

Από τους υπόλοιπους αγώνες των προκριματικών της φάσης των ομίλων του EURO 2024, ξεχωρίζει σίγουρα το Σουηδία-Βέλγιο, αφού πρόκειται για δύο ομάδες με καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, δύο γεγονότα κάνουν εξαιρετικά πιο ενδιαφέροντα αυτόν τον αγώνα. Το ντεμπούτο του Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο του Βελγίου και η παρουσία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην εθνική Σουηδίας, σε ηλικία 41 ετών.

Το πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι των προκριματικών ξεκινάει με ένα βαλκανικό ντέρμπι, το Βουλγαρία-Μαυροβούνιο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε έναν όμιλο που είναι ανοιχτός για πρόκριση, αφού οι θεωρητικά πιο δυνατοί αντίπαλοι είναι οι Ουγγαρία και Σερβία. Η τελευταία, πάντως, ξεκινάει με ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι την παρουσία της στο θεσμό, αφού αγωνίζεται εντός έδρας, στο Σερβία-Λιθουανία.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το Τσεχία-Πολωνία, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά, τουλάχιστον «στα χαρτιά», κάτι που ισχύει και στο Μολδαβία-Νησιά Φερόες, έστω και αν η ποιότητα των δύο ομάδων σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι τόσο μεγάλη. Αντιθέτως, στο Αυστρία-Αζερμπαϊτζάν υπάρχει δυνατό φαβορί και δεν είναι άλλο από την Αυστρία.

19:00     Βουλγαρία-Μαυροβούνιο          Προκριματικά EURO 2024

21:45     Γαλλία-Ολλανδία            Προκριματικά EURO 2024

21:45     Γιβραλτάρ-Ελλάδα         Προκριματικά EURO 2024

21:45     Τσεχία-Πολωνία              Προκριματικά EURO 2024

21:45     Μολδαβία-Νησιά Φερόες           Προκριματικά EURO 2024

21:45     Σερβία-Λιθουανία          Προκριματικά EURO 2024

21:45     Αυστρία-Αζερμπαϊτζάν Προκριματικά EURO 2024

21:45     Σουηδία-Βέλγιο                               Προκριματικά EURO 2024

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές