Ημιτελικοί Gold Cup, ισχυρά φαβορί και ικανά αουτσάιντερ

Reading time2 λ

Στους δύο ημιτελικούς του concacaf Gold Cup 2023 υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές για στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson

Σήμερα το βράδυ ή πιο σωστά ξημερώματα Πέμπτης, αφού οι δύο αγώνες γίνονται μετά τα μεσάνυχτα, θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του concacaf Gold Cup 2023. Εκεί, όπου αν όλα εξελιχθούν ομαλά, δηλαδή επικρατήσουν τα δύο φαβορί, οδεύουμε προς έναν τρίτο σερί τελικό με αντιμέτωπες τις ίδιες ομάδες. Όπως και να ‘χει, οι δύο ημιτελικοί αναμένονται συναρπαστικοί προσφέροντας μεγάλες ευκαιρίες στο λαιβ στοιχημα.

ΗΠΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΡΩΣΑΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

Αν κάποιος διαβάζει το ζευγάρι ΗΠΑ-Παναμάς (12/7) και τον τίτλο, χωρίς να γνωρίζει τίποτα, σίγουρα θα υποπτεύεται πως «ίδρωσε» για να προκριθεί ο Παναμάς και έκαναν περίπατο οι ΗΠΑ. Αλλά τα πράγματα είναι αντίστροφα, αφού ο Παναμάς κέρδισε στα προημιτελικά άνετα με 4-0 το Κατάρ, τη στιγμή που οι ΗΠΑ χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν τον Καναδά (3-2), με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1 και την παράταση 2-2. Γεγονός που δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στις αποδόσεις στο στοίχημα που θα δούμε παρακάτω. Γενικώς, οι ΗΠΑ έχουν συντριπτικά καλή παράδοση όποτε αντιμετωπίζουν τον Παναμά, ειδικά στην έδρα τους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα, καθώς το Gold Cup στοίχημα γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον συγκεκριμένο αγώνα να διεξάγεται στο Σαν Ντιέγκο. Αυτός μοιάζει να είναι και ένας από τους λόγους που οι ΗΠΑ προσφέρονται ως πολύ δυνατό φαβορί στις αποδόσεις αγώνα ΗΠΑ – Παναμάς, με την απόδοση του άσου στο 1,47** στην Betsson. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν παίξει στον τελικό του θεσμού δύο φορές, με τις ΗΠΑ να παίρνουν το τρόπαιο, κερδίζοντας τη μία φορά στην κανονική διάρκεια και την άλλη στα πέναλτι.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Ο δεύτερος ημιτελικός έχει επίσης ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο προσφέρεται μάλιστα στην ίδια τιμή στις αποδόσεις αγώνα Τζαμάικα – Μεξικό. Το να κερδίσει το Μεξικό στην κανονική διάρκεια βρίσκεται στο 1,47** στην πλατφόρμα της Betsson. Απέναντι του θα βρει την Τζαμάικα, η οποία κέρδισε στον προημιτελικό με 1-0 τη Γουατεμάλα, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση. Από την άλλη μεριά, το Μεξικό έκανε απλά το «καθήκον» του, κερδίζοντας με 2-0 την Κόστα Ρίκα και οδεύει ολοταχώς για έναν τρίτο σερί (11ο συνολικά) τελικό. Έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα, κερδίζοντας τους 8/10 τελικούς Gold Cup στοίχημα που έχει συμμετάσχει, αν και έχασε τον πιο πρόσφατο.

02:30     ΗΠΑ-Παναμάς  Gold Cup

05:00     Τζαμάικα-Μεξικό            Gold Cup

** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |