Ημιτελικός με… προηγούμενα το Ισπανία-Ιταλία

Reading time2 λ

Στοίχημα UEFA Nations League για 3η φορά και ξανά ημιτελικός Ισπανία-Ιταλία μετά το 2021

Ο δεύτερος ημιτελικός του Final 4 στο UEFA Nations League, το Ισπανία-Ιταλία διεξάγεται στο γήπεδο της Τβέντε, στο Ενσέντε της Ολλανδίας, η οποία φιλοξενεί την τελική φάση του θεσμού. Από το σημερινό ζευγάρι θα προκύψει και ο δεύτερος φιναλίστ που θα διεκδικήσει το φετινό Στοίχημα UEFA Nations League. Ιταλοί και Ισπανοί είχαν ανταμώσει και πάλι στον ημιτελικό του 2021 με τους Ίβηρες να επικρατούν με 2-1, αλλά να χάνουν με το ίδιο σκορ στον τελικό από τη Γαλλία. Οι Ιταλοί πήραν τελικά την 3η θέση, νικώντας στον τελικό (με το ίδιο σκορ) το Βέλγιο. Στην πλατφόρμα της Betsson για το Ισπανία-Ιταλία στοιχήματα για κάθε γούστο και 100% δράση. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίες έχουν τεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν αντιμέτωπες. Στον ημιτελικό του 2021 η νίκη της Ισπανίας ήταν αυτή που διέκοψε το αήττητο σερί 37 αγώνων της Ιταλίας. Ισπανία-Ιταλία Ποδόσφαιρο Αποδόσεις σε συναρπαστικές τιμές, με την Ισπανία να προσφέρεται ως φαβορί της αναμέτρησης, με την νίκη σε τιμή 2,28*, την στιγμή που η νίκη της Ιταλίας προσφέρεται στο 3,36* στην Betsson. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα γιαonline στοιχημα.

ΕΠΟΧΗ ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ισπανία έχει μπει για τα καλά στην εποχή Λουίς Ντε Λα Φουέντε, ενός σχετικά άσημου προπονητή, ο οποίος ανέλαβε την εθνική ανδρών μετά την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε. Βέβαια είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα όλους τους παίκτες ή την πλειοψηφία τους, καθώς τους είχε από τις μικρές εθνικές ομάδες, στις οποίες ήταν προπονητής. Ενώ ξεκίνησε την πορεία του με μία εντυπωσιακή νίκη επί της Νορβηγίας (3-0) στα προκριματικά του Euro 2024, ήρθε η απρόσμενη ήττα από την Σκωτία, το εκτός έδρας 2-0 τη δεύτερη αγωνιστική και προσγείωσε «ανώμαλα» τους Ισπανούς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Ιταλία, αντίθετα με όσα μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν, συνεχίζει με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο. Το περίεργο έγκειται στο γεγονός πως με αυτόν στο «τιμόνι» έμεινε εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βέβαια, με τον Μαντσίνι στέφτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Ιταλία διατηρεί αυτόν τον τίτλο, ενώ βάζει για δεύτερη φορά Στοίχημα UEFA Nations League σε ημιτελικό της διοργάνωσης. Αντιμετωπίζει μάλιστα τον ίδιο αντίπαλο, έχοντας ως στόχο να πάρει ρεβάνς και να προκριθεί στον τελικό. Τα πήγε περίφημα στον όμιλο του Nations League, όμως δεν ξεκίνησε καλά τα προκριματικά του EURO 2024, χάνοντας 2-1 από την Αγγλία στην έδρα της.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |