ΗΠΑ-Καναδάς, προημιτελικός σαν τελικός στο Gold Cup

Reading time2 λ

Ντέρμπι του βορρά για το  Gold Cup το ΗΠΑ-Καναδάς με μεγάλο ενδιαφέρον και στο στοίχημα.

Ο τελευταίος προημιτελικός του Gold Cup, ΗΠΑ-Καναδάς (9/7) διεξάγεται τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τελικός της διοργάνωσης και στοίχημα ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στο λαιβ στοιχημα. ΗΠΑ, Καναδάς, μαζί με το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα εκπροσωπούσαν την Κεντρική και Βόρεια Αμερική στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο.

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΜΑΣ

Οι ΗΠΑ έκαναν το καθήκον τους και τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο τους, έστω και στην ισοβαθμία, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τζαμάικα. Ο Καναδάς είναι που τα «έκανε μούσκεμα», καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του δικού του ομίλου, καταφέρνοντας να μείνει πίσω από τη Γουατεμάλα. Ουσιαστικά πλήρωσε ένα γκολ ισοφάρισης που δέχθηκε από τη Γουαδελούπη στις καθυστερήσεις του μεταξύ τους αγώνα. Το concacaf gold cup 2023 διεξάγεται στις ΗΠΑ και το σημερινό παιχνίδι γίνεται στο Σινσινάτι του Οχάιο. Ουσιαστικά γηπεδούχοι οι Αμερικανοί και συγχρόνως προσφέρονται ως ξεκάθαρο φαβορί του 1,65** στις Αποδόσεις του αγώνα ΗΠΑ-Καναδάς. Εναντίον του Καναδά και η παράδοση καθώς δεν έχει να νικήσει εκτός έδρας τις ΗΠΑ από το 1957, με τους Αμερικανούς να μετρούν 11 νίκες και επτά ισοπαλίες.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Στον άλλο προημιτελικό, που χρονικά γίνεται νωρίτερα, αγωνίζονται Γουατεμάλα-Τζαμάικα και υπάρχει ένα εξίσου δυνατό φαβορί. Ο λόγος για την Τζαμάικα, το διπλό της οποίας στις Αποδόσεις του αγώνα Γουατεμάλα-Τζαμάικα προσφέρεται σε απόδοση 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson. Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2013, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως παρουσιάζεται ως φαβορί η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της, πίσω από τις ΗΠΑ και όχι εκείνη που προσπέρασε τον Καναδά και βγήκε πρώτη στον δικό της. Η Τζαμάικα έχει μία παρουσία σε ένα σχετικά «πρόσφατο» παγκόσμιο κύπελλο, πριν περίπου 25 χρόνια, σε αντίθεση με τη Γουατεμάλα.

00:00     Γουατεμάλα-Τζαμάικα Gold Cup

02:30     ΗΠΑ-Καναδάς  Gold Cup

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |