Ισπανία-Βραζιλία (26/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ισπανία – Βραζιλία σε φιλικό αγώνα με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Santiago Bernabeu» της Μαδρίτης η Ισπανία κοντράρεται με την Βραζιλία (26/3/2024) σε φιλικό αγώνα υψηλού επιπέδου. Η Ισπανία βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει του EURO 2024, την στιγμή που η Βραζιλία έχει ανοίξει ένα νέο κύκλο και προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της υπό τις οδηγίες του κόουτς Ντορίβαλ Ζούνιορ με στόχο να διεκδικήσει το Copa America. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και πλούσια δράση σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Στο ματς Ισπανία – Βραζιλία οι αποδόσεις που συναντάμε έχουν τον άσο της Ισπανίας στο 2,18** και το διπλό της Βραζιλίας στο 3,16** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται και η δυνατότητα για Bet Builder, ένας τρόπος στοιχηματισμού που μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός, αυξάνοντας τις αποδόσεις.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στην αναμέτρηση Ισπανία – Βραζιλία τα προγνωστικά είναι λίγο – πολύ αναμενόμενα. Η Ισπανία μετά την κατάκτηση του UEFA Nations League την περασμένη σεζόν κι έπειτα από την πολύ καλή παρουσία της στα προκριματικά του EURO 2024, έχει βάλει τις βάσεις της ομάδας της. Η Βραζιλία τώρα το προσπαθεί.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα σε Ισπανία και Βραζιλία;

  • 2 νίκες η Ισπανία
  • 2 ισοπαλίες
  • 4 νίκες η Βραζιλία

Η Ισπανία, λοιπόν, είναι μια σταθερή ομάδα υπό τον Λουίς δε λα Φουέντε. Μπορεί να μη θέλγει με το θέαμα που προσφέρει όπως συνέβαινε σε άλλες εποχές, αλλά είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη δομή και πλούσιο ταλέντο σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο, καλείται να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει με συνέπεια απέναντι στις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου. Γι’ αυτό και το φιλικό με τη Βραζιλία χαρακτηρίζεται κομβικό. Να σημειώσουμε πως την περασμένη Παρασκευή (22/3) ηττήθηκε με 1-0 από την Κολομβία σε φιλικό ματς.

Η Βραζιλία αφού είδε κι απόειδε περιμένοντας τον Κάρλο Αντσελότι μετά από την αποχώρηση του Τίτε αφότου ολοκληρώθηκε η πορεία της στο Μουντιάλ 2022, αποφάσισε να κάνει την κίνησή της και να προσλάβει τον Ντορίβαλ Ζούνιορ. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος τεχνικός έκανε ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο (23/3) σε φιλικό ματς κόντρα στην Αγγλία, την οποία νίκησε 1-0 εκτός έδρας. Αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις στην προσπάθειά του να «χτίσει» την ομάδα του μιας κι ο χρόνος που απομένει ως το Copa America είναι ελάχιστος, ενώ παράλληλα υπάρχει και πίεση εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Τα διεθνή φιλικά προσφέρουν σούπερ επιλογές για στοίχημα καθώς οι κορυφαίες εθνικές ομάδες κοντράρονται και χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις, αλλά και μια ιδέα για το τι να προσμένουμε ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων όπως το EURO 2024 και το Copa America. Στο Ισπανία – Βραζιλία το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ισπανία – Βραζιλία το στοίχημα των δύο ομάδων διαφέρει. Η Ισπανία θέλει να αποδείξει στον εαυτό της πως μπορεί να τα βάλει σταθερά με τις καλύτερες ομάδες και να βγει νικήτρια. Η Βραζιλία προσπαθεί να ανακαλύψει τι είδους ομάδα θέλει να γίνει.

Όσο για τις συνθέσεις, η Ισπανία δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Πάου Τόρες, Μπαλντέ, στους βασικούς μέσους Γκάβι και Πέδρι και στον φορ Φεράν Τόρες. Η Βραζιλία, πάλι, δεν έχει τον ηγέτη της Νεϊμάρ, ενώ εκτός βρίσκονται οι τερματοφύλακες Άλισον, Έντερσον, οι σέντερ μπακ Μαρκίνιος, Μαγκαλιάες, Μιλιτάο, ο χαφ Κασεμίρο και οι επιθετικοί Γκαμπριέλ Ζεσούς και Μαρτινέλι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ