Ιταλία-Αγγλία, καυτό ζευγάρι

Reading time3 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία κυριαρχεί στο σημερινό κουπόνι.

Μεγάλες μονομαχίες μας επιφυλάσσει σήμερα η Λίγκα των Εθνών και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η τιτανομαχία Ιταλία-Αγγλία, που θα ξεκινήσει στις 21:45, αποτελεί το επίκεντρο, αφού θα κρίνει πολλά τόσο στη μάχη της παραμονής, όσο και εκείνη της πρωτιάς στον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

Η δεύτερη… επανάληψη του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021, βρίσκει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία στο μεταίχμιο. Έπειτα από τη βαριά ήττα στη Γερμανία, η Σκουάντρα Ατζούρα, υποχώρησε στην τρίτη θέση του γκρουπ και πλέον έχει το βλέμμα σε δύο «μέτωπα». Ενδεχόμενη νίκη θα τη διατηρήσει στο πρώτο επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ θα «αναθερμάνει» και τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Την ίδια στιγμή, η Αγγλία, που γνώρισε την εντός έδρας συντριβή από την Ουγγαρία στην τελευταία αγωνιστική, είναι ουραγός του ομίλου δίχως νίκη. «Καίγεται» για το τρίποντο, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ωστόσο, τα Λιοντάρια θέλουν μια ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Euro, αλλά δεν έχουν νικήσει την Ιταλία σε επίσημη αναμέτρηση από το 1977.

«ΦΩΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Την ίδια ώρα, υπάρχει και η μάχη κορυφής Γερμανία-Ουγγαρία. Τα Πάντσερ έσπασαν το… ρόδι κόντρα στους Ιταλούς και θα επιχειρήσουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, ώστε να ανέβουν στην πρώτη θέση. Εκεί που βρίσκονται οι Ούγγροι έπειτα από το θριαμβευτικό πέρασμά τους από την Αγγλία. Μια δεύτερη έκπληξη γυρεύουν οι Μαγυάροι, αλλά έχουν 18 χρόνια να νικήσουν τους Γερμανούς.

Στη δεύτερη κατηγορία, δεσπόζει το βαλκανικό ντέρμπι Βοσνία Ερζεγοβίνη-Μαυροβούνιο, που θα κρίνει την άνοδο από τον τρίτο όμιλο. Επικεφαλής του γκρουπ οι Βόσνιοι, αν καταφέρουν να επικρατήσουν θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Το Μαυροβούνιο, με τη σειρά του, αναζητά τη νίκη που θα φέρει εκείνο στο… ρετιρέ. Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το Φινλανδία-Ρουμανία, όπου κρίνεται η παραμονή. Θα την «κλειδώσουν» οι Φινλανδοί αν επικρατήσουν, ενώ οι Ρουμάνοι θα επιχειρήσουν να βγουν από τον «βυθό», κάτι που θα γίνει μονάχα με νίκη.

Η άνοδος κρίνεται και στον τέταρτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, όπου αναμετρώνται Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία. Έναν βαθμό ψάχνει η πρωτοπόρος Γεωργία για να εξασφαλίσει τον προβιβασμό της, ενώ η Βόρεια Μακεδονία καλείται να κερδίσει και μάλιστα με τρία γκολ διαφορά, ώστε να διατηρήσει ως την τελευταία αγωνιστική την ελπίδα για την κορυφή. Η παραμονή κρίνεται στο Βουλγαρία-Γιβραλτάρ. Με νίκη, οι Βούλγαροι εξασφαλίζονται, την στιγμή που το Γιβραλτάρ θα προσπαθήσει να εκπλήξει και να ανατρέψει τα δεδομένα. Όσο για τον δεύτερο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας, κοντράρονται Εσθονία-Μάλτα. Αν οι Εσθονοί δεν ηττηθούν θα κερδίσουν την άνοδο, ενώ η Μάλτα θα πάρει την πρωτιά αν νικήσει με δύο γκολ διαφορά.

19:00   Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία               Λίγκα των Εθνών

19:00   Εσθονία-Μάλτα                                    Λίγκα των Εθνών

21:45   Βοσνία Ερζεγοβίνη-Μαυροβούνιο       Λίγκα των Εθνών

21:45   Βουλγαρία-Γιβραλτάρ                         Λίγκα των Εθνών

21:45   Γερμανία-Ουγγαρία                             Λίγκα των Εθνών

21:45   Ιταλία-Αγγλία                                       Λίγκα των Εθνών

21:45   Φινλανδία-Ρουμανία                             Λίγκα των Εθνών