Κύπρος-Σερβία (25/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κύπρος – Σερβία σε δυνατή φιλική αναμέτρηση με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στην «AEK Arena» η Κύπρος φιλοξενεί τη Σερβία (25/3/2024) σε φιλική αναμέτρηση. Οι στόχοι των δύο ομάδων διαφέρουν. Η Κύπρος, από τη μια, προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου με το βλέμμα στραμμένο στο UEFA Nations League που αρχίζει τον Σεπτέμβριο, ενώ η Σερβία, από την άλλη, προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό ενόψει της συμμετοχής της στο EURO 2024. Στην πλατφόρμα  της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Κύπρος – Σερβία οι αποδόσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Κύπρου δίνεται στο 10,75** με το διπλό της Σερβίας να πληρώνει στο 1,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Όπου μπορείτε να βρείτε και την επιλογή Bet Builder για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στην αναμέτρηση Κύπρος – Σερβία τα προγνωστικά είναι λίγο – πολύ αναμενόμενα με δεδομένο πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική φάση, ενώ υπάρχει και απόσταση όσον αφορά στην ποιότητα του ρόστερ. Ωστόσο, θέλουν να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ποια είναι η παράδοση στο Κύπρος – Σερβία;

Αυτόν τον αιώνα οι δύο εθνικές ομάδες έχουν συναντηθεί 4 φορές, όλες σε φιλικά, με απολογισμό:

  • 3 νίκες η Σερβία
  • 1 ισοπαλία
  • 7-2 γκολ υπέρ της Σερβίας

Η Κύπρος αφότου ολοκλήρωσε την πορεία της στα προκριματικά για το EURO 2024 σε δύσκολο όμιλο μαζί με την Ισπανία, την Σκωτία, τη Νορβηγία και τη Γεωργία – όπου δεν έπαιξε πολύ καλά – έχει δώσει δύο φιλικά. Τον περασμένο Νοέμβριο επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας, ενώ την Πέμπτη (21/3) έμεινε στο 1-1 με την Λετονία. Σε αμφότερες αναμετρήσεις πραγματοποίησε αξιόλογες εμφανίσεις που της δίνουν ελπίδες για τα επόμενα παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά της.

Η Σερβία επιστρέφει σε Euro για πρώτη φορά από το 2000. Έχοντας λάβει μέρος στα Μουντιάλ του 2018 και του 2022 βρίσκεται σε μια περίοδο άνθησης και θέλει να παραταχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το φιλικό με την Κύπρο είναι μέρος του πλάνου της προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό. Πάντως, τους τελευταίους μήνες δεν παίζει ιδιαίτερα καλά. Έχει τρεις ήττες σε πέντε ματς (1-1-3) και την περασμένη Πέμπτη (21/3) έχασε με 4-0 από τη Ρωσία σε φιλικό ματς.

Στα διεθνή φιλικά ματς το στοίχημα προσφέρει μεγάλη γκάμα ευκαιριών. Με πολλές ομάδες να προετοιμάζονται για το EURO 2024 μας δίνουν μια γεύση τι να περιμένουμε από αυτές στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού. Στο Κύπρος – Σερβία οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και δεν αποκλείεται να ρισκάρουν. Το Over 2,5 γκολ τοποθετείται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κύπρος – Σερβία το στοίχημα, λοιπόν, δεν είναι το ίδιο για τις δύο ομάδες αν και ο προορισμός είναι. Η Κύπρος θέλει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και σταδιακά να γίνει πιο ανταγωνιστική κόντρα σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου. Η Σερβία θέλει να γυρίσει σελίδα μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, αναμένεται να κάνει δοκιμές, ενώ ο Σέρβος ομόλογός του, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, δεν υπολογίζει σε ορισμένους σημαντικούς παίκτες προεξάρχοντος του στράικερ Βλάχοβιτς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ