Μάλτα-Ελλάδα (11/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μάλτα – Ελλάδα σε φιλική αναμέτρηση με εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές.

Στην «MGG Arena» του Γκρόντιγκ της Αυστρίας αναμετριούνται η Μάλτα και η Ελλάδα (11/06/2024) σε φιλικό παιχνίδι. Αμφότερες ομάδες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους. Σε αυτή την κατεύθυνση το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς θέλουν να «χτίσουν» την επόμενη ημέρα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Μάλτα – Ελλάδα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μάλτας προσφέρεται στο 9,79** και το διπλό της Ελλάδας δίνεται στο 1,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που παρουσιάζει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μάλτα – Ελλάδα τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε, τα στατιστικά της Ελλάδας το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ καλά κι επιπλέον η παράδοση είναι ευνοϊκή για εκείνη κόντρα στη Μάλτα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της αναμέτρησης.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Μάλτα και την Ελλάδα;

  • 1 νίκη η Μάλτα
  • 3 ισοπαλίες
  • 7 νίκες η Ελλάδα
  • 24-7 γκολ υπέρ της Ελλάδας

Η Μάλτα από την αρχή του 2023 έχει προπονητή τον Μικέλε Μαρκολίνι και ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική. Βέβαια, το ταλέντο είναι περιορισμένο κι αυτό απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου ακόμη φαίνεται. Για παράδειγμα, η Μάλτα προέρχεται από φιλικό κόντρα στην Τσεχία όπου ηττήθηκε με σκορ 7-1. Σε εκείνο το ματς έδειξε εντελώς διαφορετική εικόνα σε σύγκριση με τα φιλικά του Μαρτίου όταν απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, αλλά πάλι ποιοτικότερες από την ίδια, ήταν πιο μαχητική.

Η Ελλάδα, από την άλλη, έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο και προσπαθεί να βρει ποιος θα είναι ο επόμενος μόνιμος τεχνικός της. Η «γαλανόλευκη» έχει ήδη έναν σταθερό κορμό πάνω στον οποίο βασίζεται κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό όπως φάνηκε και στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής (7/6) κόντρα στη Γερμανία όπου ηττήθηκε με 2-1 λίγο πριν το φινάλε, αν και ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Σε κάθε περίπτωση έδειξε πως μπορεί να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Το στοίχημα στα διεθνή φιλικά είναι συναρπαστικό καθώς υπάρχουν ομάδες που κοιτάζουν το μέλλον τους και προσπαθούν να χτίσουν κάτι καλό ή προετοιμάζονται ενόψει του Euro 2024 ή του Copa America. Μάλτα και Ελλάδα θέλουν μια νίκη ώστε να κλείσουν αυτό το «παράθυρο» αγώνων με καλή ψυχολογία. Το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μάλτα – Ελλάδα το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με τις δοκιμές που θα κάνουν οι δύο προπονητές. Θέλουν να δουν πρόσωπα και σχήματα, να δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες να αποδείξουν την αξία τους έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μάλτα αναμένεται να κάνει ροτέισον, ενώ η Ελλάδα επίσης είναι πιθανό να έχει αλλαγές, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο βασικός επιθετικός Ιωαννίδης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ