Μεξικό-Κόστα Ρίκα, ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά

Reading time2 λ

Φάση των «8» στο Gold Cup και συναρπαστικό παιχνίδι για στοιχημα το Μεξικό-Κόστα Ρίκα. 

Ξημερώματα Κυριακής έχουμε στο κουπόνι προημιτελικούς του Gold Cup, της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής που προσφέρονται και για στοιχημα online. Το Gold Cup 2023 διεξάγεται στις ΗΠΑ και το Μεξικό-Κόστα Ρίκα (8/7) είναι ο σημαντικότερος αγώνας της ημέρας. Το Μεξικό του πινεδα κοντράρεται με την έμπειρη σε διεθνείς διοργανώσεις, Κόστα Ρίκα.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Το Μεξικό πήρε την πρώτη θέση του ομίλου του, κερδίζοντας τα δύο πρώτα παιχνίδια του, χάνοντας το τρίτο από το Κατάρ, χωρίς ωστόσο να του στοιχίσει. Αντιθέτως η Κόστα Ρίκα τερμάτισε στην δεύτερη θέση του δικού της ομίλου, πίσω από τον Παναμά, χάνοντας στο μεταξύ τους παιχνίδι. Πάντως όποια από τις δύο περάσει θα είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, καθώς στον ημιτελικό θα συναντήσει όποια περάσει από το Τζαμάικα-Γουατεμάλα. Ως αντίπαλοι έχουν σημαντική παράδοση μεταξύ τους, με το Μεξικό να είναι αήττητο σε 10 φιλικές κι επίσημες αναμετρήσεις (4-6-0) από το 2013, με πιο πρόσφατες κόντρες τους αυτές στα προκριματικά του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί, η Κόστα Ρίκα δεν κατάφερε να σκοράρει δύο φορές απέναντι στο Μεξικό, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Μεξικό, ενώ έχασε με 0-1 εντός έδρας. Από τότε βέβαια άλλαξαν πολλά, κυρίως για το Μεξικό, το οποίο έχει νέο προπονητή. Μάλλον γι αυτό στις Αποδόσεις του αγώνα Μεξικό-Κόστα Ρίκα είναι μεγάλο φαβορί το Over 2,5 με απόδοση 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

Στον άλλο προημιτελικό, που χρονικά γίνεται νωρίτερα, παίζουν Παναμάς-Κατάρ. Το Κατάρ ως επίτιμος καλεσμένος στο concacaf gold cup 2023, κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μία καλή πορεία, αυτή που δεν κατάφερε να κάνει στο παγκόσμιο κύπελλο που διοργάνωσε. Μάλιστα το πέτυχε με μία μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Μεξικό στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, κατακτώντας την δεύτερη θέση. Από την άλλη μεριά ο Παναμάς κατάφερε να είναι στην κορυφή του δικού του ομίλου, αποφεύγοντας την ήττα στους τρεις αγώνες που έπαιξε με Κόστα Ρίκα (2-1), Μαρτινίκα (2-1) και Ελ Σαλβαδόρ (2-2). Όποια ομάδα περάσει από αυτή την αναμέτρηση, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του μεγάλου προημιτελικού Καναδάς-ΗΠΑ.

02:00     Παναμάς-Κατάρ              Gold Cup

04:30     Μεξικό-Κόστα Ρίκα        Gold Cup

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |