Μεξικό-Παναμάς για το «αφεντικό» του Gold Cup 2023

Reading time2 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Μεξικό-Παναμάς.

Ξημερώματα Δευτέρας στις 02:30 διεξάγεται ο τελικός του gold cup 2023, το Μεξικό-Παναμάς, στις ΗΠΑ. Το Μεξικό είναι το μεγάλο φαβορί στις Αποδόσεις του αγώνα Μεξικό-Παναμάς με τη νίκη του να προσφέρεται σε τιμή 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.  Κάτι λογικό, αν συνυπολογιστεί η γενικότερη παράδοση των δύο ομάδων κατά την οποία το Μεξικό δεν έχει χάσει από τον Παναμά τα τελευταία 10 χρόνια, με απολογισμό 10-3-0 σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

ΜΕΞΙΚΟ, Η ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Τα μισά από τα 16 Gold Cup που έχουν διοργανωθεί μέχρι φέτος, τα κατέκτησε το Μεξικό. Έχει οκτώ τρόπαια και κόντρα στον παναμασ ποδοσφαιρο είναι φαβορί η εθνική μεξικού ποδόσφαιρο ανδρών, παίκτες όπως ο εμβληματικός αρχηγός της Γκιγιέρμο Οτσόα, στοίχημα ότι θα κάνουν τα πάντα για να σηκώσουν το τρόπαιο. Σε αμερικάνικο έδαφος, αλλά και μπροστά σε αρκετούς οπαδούς τους. Πάντως είναι πιθανό να πάρει τον τίτλο το Μεξικό, αφού ο δρόμος του για να φτάσει στον τελικό ήταν σχετικά εύκολος. Στα προημιτελικά απέκλεισε την Κόστα Ρίκα και στον ημιτελικό την Τζαμάικα. Όλα αυτά με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο της, τον Χάιμε Λοζάνο, που ίσως να βάλει υποψηφιότητα για μόνιμη παρουσία εκεί, σε περίπτωση που πάρει το κύπελλο.

ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΜΑΣ

Από την άλλη μεριά ο Παναμάς δεν έχει πλούσια παράδοση, έχοντας φτάσει μόλις δύο φορές στο παρελθόν σε τελικό της διοργάνωσης. Γνώρισε ισάριθμες ήττες, μια στην κανονική διάρκεια και μια στα πέναλτι, αμφότερες από τις ΗΠΑ. Βάσει των όσων έχει καταφέρει ως τώρα, ίσως και να αξίζει περισσότερο τον τίτλο. Άφησε στη δεύτερη θέση του ομίλου τον Καναδά, πέρασε στα προημιτελικά το Κατάρ και στον ημιτελικό κατάφερε να αφήσει εκτός τη διοργανώτρια και μεγάλο φαβορί τις ΗΠΑ. Σ ένα παιχνίδι με συναρπαστικό λαιβ στοιχημα κατάφερε να προκριθεί στα πέναλτι, παίρνοντας «εκδίκηση» για τον έναν από τους δύο χαμένους τελικούς. Αλλά αν κερδίσει απόψε τον τίτλο θα είναι ο πρώτος στην ιστορία της χώρας.

02:30     Μεξικό-Παναμάς            Gold Cup

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |