Ολλανδία-Κροατία, η ιστορία περιμένει

Reading time2 λ

Αμέτρητες επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις στον πρώτο ημιτελικό του UEFA Nations League

Μετά το τέλος της σεζόν σε επίπεδο συλλόγων, το ενδιαφέρον για στοιχημα στρέφεται στους αγώνες των εθνικών ομάδων και μια μεγάλη διοργάνωση ανοίγει την αυλαία της καθώς Ολλανδία-Κροατία κοντράρονται στον πρώτο ημιτελικό του UEFA Nations League στο «De Kuip» του Ρότερνταμ, βράδυ Τετάρτης στις 21:45. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Με δεδομένο πως το Final 4 του UEFA Nations League διεξάγεται στην Ολλανδία, η εθνική ομάδα της χώρας θα έχει την υποστήριξη από το κοινό, αλλά και έξτρα πίεση για να πετύχει. Η Ολλανδία παρουσιάζεται ως το φαβορί για να επικρατήσει και να περάσει στον τελικό. Η νίκη της προσφέρεται στο 2,03** και το να επιβληθεί η Κροατία βρίσκεται στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Ισπανία-Ιταλία στον τελικό.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ

Η Ολλανδία μετά από την αξιόλογη πορεία της στο Μουντιάλ 2022 όπου έφτασε ως τους οκτώ, βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής καθώς την ομάδα ανέλαβε ο Ρόναλντ Κούμαν στη θέση του Λουίς φαν Χάαλ. Η οποία, πάντως, δεν άρχισε καλά. Για τα προκριματικά του EURO 2024 τον περασμένο Μάρτιο, η Ολλανδία υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από τη Γαλλία εκτός έδρας, προτού αντιδράσει και νικήσει εύκολα με 3-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ.  Υπάρχουν αμφιβολίες που περιβάλλουν το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν, που δεν θα έχει τον Μέμφις Ντεπάι, τον πιο αξιόπιστο επιθετικό του τα τελευταία χρόνια. Έτσι, θα πέσει μεγαλύτερο βάρος στους ώμους του Κόντι Γκάκπο. Η δική του παραγωγικότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης με το στοίχημα των Over 2,5 γκολ να προσφέρεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Στην… εξίσωση της εξέλιξης της αναμέτρησης ο άγνωστος παράγοντας από τη μεριά της Κροατίας είναι η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού και ηγέτη της οπισθοφυλακής, Γιόσκο Γκβάρντιολ. Κατά τα λοιπά, ο «κορμός» και η ιδέα παιχνιδιού είναι ίδια με το Μουντιάλ 2022, όπου κατέκτησε την 3η θέση. Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει στην ομάδα και είναι η «ψυχή» της. Η Κροατία έχει καλές επιλογές σε όλες τις γραμμές κι αυτό σε συνδυασμό με την σταθερότητά της και την ανταγωνιστικότητά της, την κάνει επικίνδυνη. Τον περασμένο Μάρτιο, δε, παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο 1-1 με την Ουαλία εντός έδρας και στο 2-0 επί της Τουρκίας εκτός έδρας για τα προκριματικά του EURO 2024.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |