Ουκρανία-Ισλανδία (26/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ουκρανία – Ισλανδία σε τελικό των play – offs για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην ουδέτερη «Tarczynski Arena» της Βρότσλαβ στην Πολωνία η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Ισλανδία (26/3/2024) στον τελικό των play – offs του δεύτερου μονοπατιού που δίνει την πρόκριση στο EURO 2024. Ουκρανία και Ισλανδία είναι έτοιμες για την πρόκληση και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο. Σημειώνουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν αυτή παραμείνει τότε πάμε στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες των play – offs καθηλώνει με θαυμάσιες επιλογές σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Στο Ουκρανία – Ισλανδία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ουκρανίας προσφέρεται στο 1,53** και το διπλό της Ισλανδίας φτάνει στο 6,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Δίνεται, δε, η επιλογή του Bet Builder, ένας τρόπος στοιχηματισμού ενίσχυσης των αποδόσεων και της εμπειρίας.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ουκρανία – Ισλανδία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Υποστηρίζεται κι από τα στατιστικά. Η Ουκρανία παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει παίζει με μάξιμουμ κίνητρο εκπροσωπώντας ένα ολόκληρο έθνος και στους αγώνες της αποδίδει σε πολύ καλό επίπεδο.

Ποια είναι παράδοση ανάμεσα σε Ουκρανία και Ισλανδία;

  • 1 νίκη η Ουκρανία
  • 2 ισοπαλίες
  • 1 νίκη η Ισλανδία

Η Ουκρανία πήρε το εισιτήριο για τα play – offs όπως και όλες οι ομάδες μέσω του UEFA Nations League. Έχοντας φτάσει μια ανάσα από τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ 2022 όπου αποκλείστηκε στα μπαράζ δεν θέλει να νιώσει το ίδιο συναίσθημα να φτάσει κοντά στην πηγή και να μην πιει νερό. Με αυτή την αποφασιστικότητα έπαιξε την περασμένη Πέμπτη (21/3) στον ημιτελικό με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη κι επικράτησε με 2-1 κάνοντας την ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Εδώ και τέσσερα σερί ματς είναι αήττητη (3-1-0). Η Ουκρανία κυνηγάει την 3η συνεχόμενη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ισλανδία μετά από την εντυπωσιακή της πορεία τη διετία 2016-18 με συμμετοχές σε EURO και Μουντιάλ έκανε «κοιλιά», αλλά πλέον έχει επιστρέψει στον κύκλο των ανταγωνιστικών ομάδων της Ευρώπης και θέλει να παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στα προκριματικά έδειξε καλά στοιχεία, μα κι έλλειψη ποιότητας σε ορισμένες θέσεις που επιχείρησε να καλύψει με την αλληλεγγύη και τη θέληση. Στον ημιτελικό ξεπέρασε άνετα το Ισραήλ με 4-1 εκτός έδρας κι έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες αυτού του επιπέδου.

Στα play – offs για το EURO 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές καθώς διεξάγονται τρεις τελικοί «φωτιά» με τα ματς να υπόσχονται πλούσια δράση και μεγάλες συγκινήσεις. Ουκρανία και Ισλανδία θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση κι αυτό το ενδεχόμενο προσφέρεται στο 1,24** και στο 4,00**, αντίστοιχα, στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ουκρανία – Ισλανδία το στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν οι δύο ομάδες είναι αυτό της προσήλωσης στην αποστολή τους. Προτεραιότητά τους είναι να αποφύγουν τα λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία σ’ έναν τελικό. Από εκεί κι έπειτα, όσον αφορά στις συνθέσεις, ο κόουτς Σερχέι Ρεμπρόφ δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Καραβάγεφ, Ποπόφ, Κριβτσόφ, στους μέσους Τσιχάνκοφ, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο, Μπουγιάλσκι και τον φορ Σικάν. Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Ισλανδίας, Άγκε Χαρέιντε, δεν έχει τον βασικό σέντερ μπακ Μάγκνουσον.

Οι τελικοί των play – offs για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

  • Ουαλία – Πολωνία (0-0 κ.δ., 4-5 πεν.)
  • Ουκρανία – Ισλανδία (2-1)
  • Γεωργία – Ελλάδα (0-0 κ.δ., 4-2 πεν)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ