Σουηδία-Αλβανία (25/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σουηδία – Αλβανία σε φιλικό ματς με φαβορί για τη νίκη και σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στη «Friends Arena» η Σουηδία κοντράρεται με την Αλβανία (25/3/2024) σε φιλική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες ζουν μια διαφορετική πραγματικότητα. Η Σουηδία έχοντας χάσει το τρένο του EURO 2024 προσπαθεί να βρει τον εαυτό της ενόψει των επόμενων προκλήσεων που έχει να αντιμετωπίσει. Η Αλβανία, που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θέλει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα συνδυάζονται προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις και διασκέδαση με πληθώρα αγορών και κορυφαίες αποδόσεις.

Στον αγώνα Σουηδία – Αλβανία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Σουηδίας πληρώνει στο 1,54** και το διπλό της Αλβανίας το συναντάμε στο 5,42** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σουηδία – Αλβανία τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά η κατάσταση των δύο ομάδων αφήνει ανοικτά «παράθυρα» για μια συναρπαστική αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. Άλλωστε, αμφότερες θα παλέψουν για να πάρουν τη νίκη σε ματς που χαρακτηρίζεται κομβικό στο εσωτερικό τους για διάφορους λόγους.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα σε Σουηδία και Αλβανία;

Αυτόν τον αιώνα έχουν αναμετρηθεί 3 φορές με απολογισμό:

  • 1 νίκη η Σουηδία
  • 1 ισοπαλία
  • 1 νίκη η Αλβανία
  • 5-3 γκολ υπέρ της Σουηδίας

Η Σουηδία, λοιπόν, βρέθηκε σε δύσκολο όμιλο στα προκριματικά του EURO 2024. Είδε το Βέλγιο και την Αυστρία να την ξεπερνούν με ευκολία, ενώ εκείνη τερμάτισε με το ζόρι πάνω από το Αζερμπαϊτζάν με την Εσθονία να έρχεται τελευταία. Η αποτυχία της να περάσει στην τελική φάση οδήγησε σε αλλαγές. Αποτελεί παρελθόν ο προπονητής Γιάνε Άντερσον και προσέλαβε τον Γιόν Νταλ Τόμασον με στόχο να βάλει τις βάσεις για μια πετυχημένη πορεία στο μέλλον. Το ντεμπούτο του, πάντως, δεν ήταν καλό. Η Σουηδία ηττήθηκε με 5-2 από την Πορτογαλία σε φιλικό ματς την περασμένη Πέμπτη (21/3).

Η Αλβανία, πάλι, εντυπωσίασε στα προκριματικά καθώς σε γκρουπ με Τσεχία, Πολωνία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε τερμάτισε πρώτη και πήρε το εισιτήριο για το EURO 2024. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της που συμμετέχει στη διοργάνωση – η προηγούμενη ήταν το 2016. Ο Βραζιλιάνος προπονητής Σιλβίνιο έχει «χτίσει» μια αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα που παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή (22/3) έχασε 3-0 σε φιλικό αγώνα κόντρα στη Χιλή.

Στα διεθνή φιλικά το στοίχημα αποτελεί πρόγευση του EURO 2024 με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη σπουδαία διοργάνωση του καλοκαιριού να παρουσιάζουν τις αρετές τους. Η Σουηδία θέλει να ξεπεράσει τη βαριά ήττα από την Πορτογαλία, ενώ η Αλβανία θέλει να συνεχίσει να προοδεύει. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην αναμέτρηση Σουηδία – Αλβανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι και με τους ίδιους τους εαυτούς τους. Η Σουηδία ξέρει πως δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να βρει τα πατήματά της και να βάλει τις βάσεις για να γίνει και πάλι ανταγωνιστική. Η Αλβανία μάχεται για να αποδείξει πως ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όσο για τις συνθέσεις στο Σουηδία – Αλβανία, ο Γιόν Νταλ Τόμασον είναι πιθανό να κάνει δοκιμές, ενώ ο Σιλβίνιο δεν έχει ορισμένους έμπειρους παίκτες όπως ο κίπερ Μπερίσα, ο αμυντικός Ισμαΐλι κι ο φορ Ουζούνι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ