Ταϊλάνδη-Μπαχρέιν, πρόβα τζενεράλε

Reading time3 λ

Το φιλικό ματς ανάμεσα στην Ταϊλάνδη και το Μπαχρέιν περιλαμβάνει πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Σε αναμονή για τα σημαντικά γεγονότα των επόμενων ημερών, το σημερινό πρόγραμμα μοιάζει με ορεκτικό. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα ενδιαφέροντα παιχνίδια που υπάρχουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Η φιλική αναμέτρηση Ταϊλάνδη-Μπαχρέιν, που διεξάγεται στις 15:00, θα βρεθεί στο επίκεντρο, αφού αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων για τις κρίσιμες μάχες που ακολουθούν.

Αμφότερες θα αγωνιστούν στην τρίτη φάση των προκριματικών του Κυπέλλου Ασίας την ερχόμενη εβδομάδα. Η Ταϊλάνδη, που κέρδισε το Τουρκμενιστάν την Παρασκευή σε φιλικό, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί 12 αγώνων που «τρέχει» ώστε να πάει στο Ουζμπεκιστάν, όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος όμιλος, με την ψυχολογία στα ύψη. Στον αντίποδα, το Μπαχρέιν, αφού επιβλήθηκε της Μιανμάρ, θέλει να διατηρήσει τις καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει μέσα στο 2022, ώστε να μεταβεί στο Κουβέιτ, όπου θα λάβει χώρα ο πρώτος όμιλος, με ανεβασμένη ψυχολογία.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ

Στην Ευρώπη, η δραστηριότητα είναι περιορισμένη, αλλά η μονομαχία Βλάζνια-Λάτσι στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Αλβανίας κεντρίζει τα βλέμματα. Τη διατήρηση των σκήπτρων στο θεσμό επιδιώκει η Βλάζνια, που τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα. Η Λάτσι, με τη σειρά της, περιορίστηκε στη δεύτερη θέση και ψάχνει τον πρώτο τίτλο έπειτα από το νταμπλ του 2015. Για τον βόρειο όμιλο της σουηδικής Ettan αναμετρώνται Θόρεν-Ούμεα. Ουραγός και χωρίς βαθμό η Θόρεν έπειτα από εννέα αγώνες, σε αγωνιστικό τέλμα και η Ούμεα, που κέρδισε μονάχα ένα από επτά τελευταία παιχνίδια της.

Ώρα στέψης στην αλγερινή Ligue 1, αφού στο παιχνίδι Μπελουιζντάντ-Μπίσκρα, η οικοδέσποινα έχει την ευκαιρία να την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Η Μπελουιζντάντ, που δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία ματς, θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά στον θρόνο, αν πάρει το τρίποντο. Βέβαια, η Μπίσκρα είναι «σκληρό καρύδι», όντας αήττητη στις επτά τελευταίες υποχρεώσεις της. Στην ιρανική Pro League υπάρχει απόψε το ματς Νασάτζι Μαζανταράν-Τράκτορ, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή.

15:00   Ταϊλάνδη-Μπαχρέιν                                Διεθνές Φιλικό

17:00   Νασάτζι Μαζανταράν-Τράκτορ              Pro League Ιράν

18:45   Μπελουιζντάντ-Μπίσκρα                       Ligue 1 Αλγερίας

20:00   Βλάζνια-Λάτσι                                        Κύπελλο Αλβανίας

20:00   Θόρεν-Ούμεα                                         Ettan Σουηδίας