Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Γερμανία το Euro 2024;

Reading time6 λ

Η Γερμανία θέλει να ανέβει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης στο «δικό της» Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Γερμανία θα επιδιώξει να σηκώσει το τρόπαιο στα πάτρια εδάφη της. Προκρίθηκε από τον πρώτο όμιλο μαζί με την Ελβετία. Όπως όλοι οι όμιλοι του Euro 2024 έχουν φαβορί, έτσι και στο Όμιλο Α υπήρχε η Γερμανία. Το βεληνεκές της, η παράδοση και η δύναμη της έδρας την καθιστούσαν φαβορί για να τερματίσει πρώτη στο γκρουπ και το κατάφερε. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Γερμανία το Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 2024

Η Γερμανία, που αποτελεί κάτι σαν κοιμώμενο γίγαντα του διεθνούς ανδρικού ποδοσφαίρου, ελπίζει να δώσει στους οπαδούς της κάτι για να πανηγυρίσουν αυτό το καλοκαίρι. Η Γερμανία, που ιδρύθηκε το 1908, είναι σταθερά μία από τις πιο επιτυχημένες διεθνείς ομάδες στον κόσμο. Μόνο η Βραζιλία ξεπερνά τους τέσσερις τίτλους της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου στέφθηκε για τελευταία φορά το 2014.

Η «μάνσαφτ» είναι επίσης η κοινή κάτοχος του ρεκόρ για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με τρία στην κατοχή της (1972, 1980 και 1996). Αυτό αποτελεί καλό σημάδι για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, η οποία παίζει στα γήπεδά της για το Euro 2024 και οι αποδόσεις την προσφέρουν στο 7,00**. Σίγουρα, η Γερμανία είναι ένα συγκρότημα που αξίζει προσοχή.

Προπονητής: Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Αρχηγός: Ιλκάι Γκιντογάν

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ EURO 2024;

Από τις παραδοσιακές δυνάμεις, η Γερμανία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα ικανά φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο του Euro 2024. Οι αποδόσεις της ενισχύονται ελαφρώς από το γεγονός ότι είναι γηπεδούχος, γεγονός που πάντα δίνει το πλεονέκτημα του κοινού σε μεγάλα τουρνουά. Ωστόσο, η εθνική ομάδα της Γερμανίας καλλιεργεί σιγά-σιγά μια εντυπωσιακή φουρνιά παικτών τα τελευταία χρόνια, πολλοί από τους οποίους ήρθαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε κορυφαία φόρμα.

Οι Γερμανοί πέρασαν ως πρώτοι από τον όμιλο με τη Σκωτία, την Ουγγαρία και την Ελβετία. Η Γερμανία πέρασε εύκολα από τον όμιλο Α και συνεχίζει στα νοκ άουτ και συγκεκριμένα στα προημιτελικά, αφού απέκλεισε με 2-0 τη Δανία στη φάση των «16» χάρη σ’ ένα καλό μείγμα νεότητας και εμπειρίας στην αρχική της ενδεκάδα. Είναι η πρώτη φορά μετά το 2016 που φτάνει στην προημιτελική φάση ενός μεγάλου τουρνουά! Πέραν αυτού είναι μια ομάδα που αποδεικνύει πως έχει μεγάλη δύναμη στην επίθεσή της καθώς μετράει ήδη δέκα 10 γκολ στο τουρνουά.

Οι Μάνουελ Νόιερ, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Τόμας Μίλερ, Τόνι Κρόοζ, Νίκλας Φίλκρουγκ και Ιλκάι Γκιντογάν προσφέρουν έναν έμπειρο «κορμό» και στήριγμα για τους νεαρούς παίκτες της. Την ίδια στιγμή οι μεσοεπιθετικοί Τζαμάλ Μουσιάλα και Φλόριαν Βιρτς φέρνουν στο τραπέζι περισσότερη φλόγα, νεανικότητα και απρόβλεπτο χαρακτήρα στο τελευταίο τρίτο του αγωνιστικού χώρου, ενώ ο Κάι Χάβερτς βρίσκεται στα καλύτερά του αφότου φόρεσε την φανέλα της Άρσεναλ στην Premier League. Ο Μουσιάλα, να σημειώσουμε, μετράει ήδη τρία γκολ και είναι από τους βασικούς υποψήφιους όχι μόνο για το Χρυσό Παπούτσι, αλλά και για το βραβείο του καλύτερου παίκτη. Ο Χάβερτς, πάλι, έχει σκοράρει δύο φορές, όσες και ο Φίλκρουγκ. Η ποικιλία που έχει στην επίθεση η Γερμανία είναι εντυπωσιακή!

Πολλοί μπορεί να δουν τη Γερμανία ως την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στο στοίχημα Euro 2024, με απόδοση 7,00** έναντι 4,55** της Αγγλίας και 5,60** της Ισπανίας. Η υποστήριξη της έδρας πάντα έπαιζε ρόλο στο διεθνές ποδόσφαιρο και αυτός ο παράγοντας ίσως να μπορέσει να την ενώσει και να την βοηθήσει να κάνει άλματα προόδου έπειτα από μεγάλες  αποτυχίες και διαδοχικές κρίσεις ταυτότητας που ανάγκασαν την Ομοσπονδία να πάρει δραστικές αποφάσεις παρεκκλίνοντας από το μοντέλο της σταθερότητας και της υπομονής προηγούμενων εποχών.

Η Γερμανία έχει να βρεθεί σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το 2008, όταν ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία, μια ομάδα που έγραψε ιστορία στο ποδόσφαιρο εθνικών ομάδων. Θα μπορούσε αυτή να είναι επιτέλους η χρονιά που θα ανακοινώσουν την επιστροφή τους στη διεθνή σκηνή με τον καλύτερο τρόπο; Για το Γερμανία – Δανία το στοίχημα της πρόκρισης μοιάζει εύκολη υπόθεση για τους φαβορί γηπεδούχους, όμως και οι Δανοί έχουν ικανότητες και θα προσπαθήσουν πολύ να ανατρέψουν τα σε βάρος τους προγνωστικά.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Γερμανία – Σκωτία σκορ 5-1

Με εμφατική νίκη 5-1 επί της Σκωτίας άρχισε η Γερμανία. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση «καθαρίζοντας» το ματς από το α’ μέρος όπου και προηγήθηκε με 3-0 (10′ Βιρτς, 19′ Μουσιάλα, 45’+1′ πέν. Χάβερτς). Στο β’ μέρος σκόραραν επίσης ο Φίλκρουγκ (68′) κι Εμρέ Τζαν (90’+3′), ενώ η Σκωτία, που έμεινε με δέκα στο 45′ λόγω αποβολής του Πόρτσιους, μείωσε με το αυτογκόλ του Ρούντιγκερ (87′).

Γερμανία – Ουγγαρία σκορ 2-0

Η Γερμανία νίκησε με 2-0 την Ουγγαρία και πέρασε στους «16» του Euro 2024. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ιλκάι Γκιντογάν που έδωσε την ασίστ στον Τζαμάλ Μουσιάλα για το πρώτο γκολ στο 22′ κι έπειτα σκόραρε ο ίδιος στο 67′ κι έκλεισε το σκορ. Σε γενικές γραμμές, η Γερμανία ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

Ελβετία – Γερμανία σκορ 1-1

Στο Euro 2024 καθώς οι όμιλοι φτάνουν στο φινάλε τους, οι αναμετρήσεις αποκτούν διαφορετικό ειδικό βάρος κι αυτό ήταν ξεκάθαρο στο ματς της Ελβετίας με τη Γερμανία που έληξε ισόπαλος 1-1. Ήταν ένα ματς – θρίλερ. Οι Ελβετοί, που προκάλεσαν προβλήματα στους Γερμανούς σε όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκαν με τον Νταν Εντόι στο 28′ και είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα. Η Γερμανία είχε την κυριαρχία και τις φάσεις, αλλά βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον Νίκλας Φίλκρουγκ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, στο 90’+2′. Κι έτσι πήρε την πρωτιά του πρώτου ομίλου με την Ελβετία να μένει δεύτερη.

Γερμανία-Δανία σκορ 2-0

Η Γερμανία επιβλήθηκε με 2-0 της Δανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού. Στο Euro 2024 το πρόγραμμα μας χάρισε μια σπουδαία αναμέτρηση. Η Γερμανία μπήκε δυνατά και νόμιζε πως πήρε προβάδισμα στο 4′ με τον Σλότερμπεκ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Έπειτα και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν μα οι τερματοφύλακες έλαμψαν, ενώ τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Δανοί επηρεάστηκαν από την 20λεπτη διακοπή λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Στο 53′ η Γερμανία άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χάβερτς, ένα λεπτό αφότου ακυρώθηκε γκολ της Δανίας με παρέμβαση του VAR. Στο 68′ ο Μουσιάλα έκανε το 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν λίγο πριν το τέλος με τον Βιρτς, αλλά κι αυτό δεν μέτρησε! 

Ισπανία-Γερμανία σκορ 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

To πρώτο ματς της φάσης των «8» στο Euro 2024 μας χάρισε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς αγώνες στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Ισπανία νίκησε με 2-1 τη Γερμανία στην παράταση. Οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και το μομέντουμ υπέρ τους προηγήθηκαν στο 51′ με τον Ντάνι Όλμο. Ωστόσο, οι αλλαγές του προπονητή της την έκαναν παθητική και την μπέρδεψαν κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γερμανία που έπαιξε τα ρέστα της κι αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, ισοφάρισε με τον Βιρτς στο 89. Στην παράταση αμφότερες είχαν καλές στιγμές, αλλά η Ισπανία στάθηκε τυχερή στο 119′ όταν από λάθος της άμυνας της Γερμανίας, ο Μερίνο βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με κεφαλιά έγραψε το τελικό σκορ κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ