Game Time: Βαντούζ-Απόλλων Λεμεσού, παγίδα

Reading time3 λ

Στην Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ματς της Βαντούζ με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

19:45   Αούστρια Βιέννης-Χαποέλ Μπεέρ Σεβά      UEFA Europa Conference League

Η Αούστρια Βιέννης έμεινε ισόπαλη με την Αούστρια Λουστενάου (2-2) και βρίσκεται στην ένατη θέση της αυστριακής Bundesliga. Έχει μεταπτώσεις, παρότι αήττητη στα 3 τελευταία ματς.

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά ηττήθηκε από τη Μακάμπι Χάιφα (1-2) και είναι ένατη στην ισραηλινή Ligat Ha Al. Ξεκινά τον τρίτο όμιλο… ντεφορμέ, αφού έχασε τους 2 τελευταίους αγώνες.

19:45   ΒιγιαρεάλΛεχ Πόζναν                         UEFA Europa Conference League

Η Βιγιαρεάλ συνέτριψε την Έλτσε (4-0) και είναι τρίτη στην ισπανική La Liga. Η «σέντρα» του τρίτου ομίλου τη βρίσκει αήττητη στα 6 φετινά παιχνίδια της.

Η Λεχ Πόζναν επιβλήθηκε της Βίτζεβ Λοτζ (2-0) κι ανέβηκε στην όγδοη θέση της πολωνικής Ekstraklasa. Ανεβασμένη εσχάτως, χωρίς ήττα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις

19:45   Μπαλκάνι-Κλουζ                                  UEFA Europa Conference League

Η Μπαλκάνι κέρδισε την Πρίστινα (1-0) και είναι δεύτερη στη Super Liga του Κοσόβου. Για πρώτη φορά μετέχει σε φάση ομίλων, εισέρχεται στο έβδομο γκρουπ μετρώντας 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Κλουζ συνέτριψε τη Βολουντάρι (4-0), όμως, παραμένει έβδομη στη ρουμάνικη Liga I. Έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εξόδους της.

19:45   ΦιορεντίναΡίγας Σκόλα                        UEFA Europa Conference League

Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη με τη Γιουβέντους (1-1), αλλά είναι 11η στην ιταλική Serie A. Η πρεμιέρα στο πρώτο γκρουπ την βρίσκει δίχως νίκη στα 5 τελευταία ματς.

Η Ρίγας Σκόλα έφερε ισοπαλία με τη Ρίγα (1-1) και παραμένει τρίτη στη λετονική Virsliga. Πρωτάρα σε φάση ομίλων, αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια.

19:45   ΧαρτςΜπασάκσεχιρ                              UEFA Europa Conference League

Η Χαρτς ηττήθηκε από τη Λίβινγκστον (0-1) και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σκωτσέζικης Premiership. Μετρά 1 νίκη και 5 ήττες στους 6 τελευταίους αγώνες.

Η Μπασάκσεχιρ κέρδισε την Αλάνιασπορ (2-0) και κατέχει το τέταρτο σκαλοπάτι στην τουρκική Super Lig. Εισέρχεται στον πρώτο όμιλο όντας αήττητη στα 10 φετινά ματς.

22:00   ΒαντούζΑπόλλών Λεμεσού                 UEFA Europa Conference League

Η Βαντούζ ήρθε ισόπαλη με τη Σαφτχάουζεν (1-1) και είναι προτελευταία στην ελβετική Challenge League (β’ κατηγορία). Η ομάδα από το Λιχτενστάιν παίζει για πρώτη φορά σε ομίλους, απέκλεισε Κόνιασπορ και Ραπίντ Βιέννης, έχασε μόλις 1 από τα 5 τελευταία ματς.

Ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε τη Δόξα Κατωκοπιάς (1-0). Τρίτος στην κυπριακή Α’ Κατηγορία, όπου μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στην εκκίνηση του πέμπτου γκρουπ υπερασπίζεται ένα αήττητο σερί 5 αγώνων, κατά το οποίο πανηγύρισε 3 νίκες.

22:00   Ντνίπρο 1-Άλκμααρ                             UEFA Europa Conference League

Η Ντνίπρο 1, που θα δώσει τα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, κέρδισε τη Βέρες Ρίβνε (2-0). Πέμπτη στην ουκρανική Premier League, μετρά 2 σερί επιτυχίες.

Η Άλκμααρ πέρασε εμφατικά από την έδρα της Έμεν (3-0). Είναι τρίτη στην ολλανδική Eredivisie, αήττητη στους 8 τελευταίους αγώνες, στους οποίους μετρά 7 νίκες.

22:00   ΣίβασπορΣλάβια Πράγας                   UEFA Europa Conference League

Η Σίβασπορ ήρθε ισόπαλη με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ (0-0) και βολοδέρνει στη 15η θέση της τουρκικής Super Lig. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 8 φετινά ματς.

Η Σλάβια Πράγας «έσωσε» την ισοπαλία με τη Σλοβάτσκο (1-1), όμως παραμένει πρώτη στην τσέχικη Fortuna Liga. Ξεκινά τον έβδομο όμιλο, όντας αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε 4 νίκες.