Αταλάντα-Μαρσέιγ (9/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αταλάντα – Μαρσέιγ για την πρόκριση στον τελικό του Europa League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ (09/05/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους  ημιτελικό στο Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι η ιταλική ομάδα έφυγε με ισοπαλία 1-1 από τη Μασσαλία. Τώρα, ποντάρουν στην έδρα τους για να «κλείσουν» εισιτήριο στον τελικό. Η Μαρσέιγ, από την άλλη, ξέρει πως την περιμένει ένα δύσκολο ματς, αλλά παρουσιάζεται έτοιμη για την πρόκληση. Όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει ή τη Ρόμα ή την Λεβερκούζεν για την κούπα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων συγκλονίζει με εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών και ασύγκριτες αποδόσεις.

Το Αταλάντα – Μαρσέιγ έχει δυνατές αποδόσεις. Ο άσος της Αταλάντα προσφέρεται στο 1,76**, ενώ το διπλό της Μαρσέιγ το συναντάμε στο 4,67** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για τη μεγάλη αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αταλάντα – Μαρσέιγ τα προγνωστικά έχουν δυνατό φαβορί για τη νίκη, αλλά και για την πρόκριση στον τελικό. Πιο αναλυτικά, το ενδεχόμενο να περάσει η Αταλάντα δίνεται στο 1,38** την στιγμή που για τη Μαρσέιγ η ίδια επιλογή δίνεται στο 3,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Άλλωστε, πέρα από τα στατιστικά, η Αταλάντα έχει τεράστιο κίνητρο να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ποια είναι η προϊστορία της Αταλάντα κόντρα σε γαλλικές ομάδες;

  • 3 νίκες
  • 2 ισοπαλίες
  • 1 ήττα
  • 12-6 γκολ

Η Αταλάντα δεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση και θέλει να βελτιωθεί καθώς πιστεύει στις πιθανότητές της για να περάσει στον τελικό του Δουβλίνου. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν έχοντας ρεκόρ 3-1-1 και η μοναδική της ήττα σημειώθηκε απέναντι στην Λίβερπουλ (1-0). Την περασμένη Δευτέρα (6/5) έπαιξε με τη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Serie A.

Η Μαρσέιγ ξέρει πως ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, αλλά δεν κατάφερε να το κεφαλαιοποιήσει και μάλιστα στο φινάλε θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ, κάτι που θα έκανε την αποστολή ακόμη πιο δύσκολη. Έκτοτε δεν έδωσε άλλο ματς κι ως εκ τούτου είχε τη δυνατότητα να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με την Αταλάντα. Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0), αντιλαμβάνεται πως πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της εκτός έδρας (μόλις μια νίκη στο Europa League 2023-24) για να φτάσει στον 4ο τελικό της ιστορίας της στο θεσμό. 

Το στοίχημα στο Europa League καθηλώνει. Με τη σεζόν να πλησιάζει στην κορύφωσή της Αταλάντα και Μαρσέιγ θέλουν να κλείσουν θέση στον τελικό και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα γι’ αυτό. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 τέρματα προσφέρεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αταλάντα – Μαρσέιγ το στοίχημα και για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την ισορροπία. Αμφότερες έχουν επιθετική λογική και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να κρίνουν την έκβαση του ματς και την πρόκριση στον τελικό. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Αταλάντα δεν έχει στο μάξιμουμ τους έμπειρους αμυντικούς Τολόι, Κολάσινατς και τον μέσο Χολμ. Η Μαρσέιγ δεν έχει στο απόλυτο τον αμυντικό Μεϊτέ και τους μέσους Ρονζιέ, Ναντίρ μεταξύ άλλων.

Αποτελέσματα Europa League – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Μαρσέιγ – Αταλάντα 1-1
  • Ρόμα – Λεβερκούζεν 0-2

Δεύτεροι αγώνες

  • Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0
  • Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-2

Τελικός

  • Αταλάντα – Λεβερκούζεν (22/5)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ