Λειψία-Αταλάντα, θέαμα και ουσία

Reading time4 λ

Αμφίρροπο το ματς της Λειψίας με την Αταλάντα, στο οποίο υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις συνεχίζουν να μας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Οι πρώτες μονομαχίες για τα προημιτελικά τόσο στο UEFA Europa League, όσο και στο UEFA Europa Conference θα βρεθούν στο επίκεντρο, με το παιχνίδι Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ που ξεκινά στις 22:00 να απασχολεί φυσικά τη φίλαθλη Ελλάδα. Βέβαια και το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι ελκυστικό, με το ζευγάρι Λειψία-Αταλάντα, που ανταμώνει στις 19:45 να αναμένεται θεαματικό, αν και οι δύο ομάδες έχουν στο μυαλό τους την ουσία, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση στην τετράδα του UEFA Europa League.

Η Λειψία, η οποία βρέθηκε στα προημιτελικά δίχως αγώνες, εξαιτίας του αποκλεισμού της Σπαρτάκ Μόσχας, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση. Έρχεται από εμφατική νίκη στο Ντόρτμουντ για τη γερμανική Bundesliga. Η Αταλάντα, βέβαια, έχει πάρει τον… αέρα των γερμανικών ομάδων, αφού έθεσε εκτός μάχης τη Λεβερκούζεν στον προηγούμενο γύρο και μάλιστα με δύο νίκες. Η ψυχολογία της, όμως, δε μοιάζει ιδανική μετά την κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A.

 Η ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Η αυλαία της οκτάδας του UEFA Europa Conference League ανοίγει με την αμφίρροπη αναμέτρηση Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας. Η Φέγενορντ, αφού απέκλεισε και την Παρτιζάν με δύο νίκες, ονειρεύεται τα ευρωπαϊκά μεγαλεία του 2002, όταν κατέκτησε το Κύπελλο UEFA. Η συγκυρία είναι θετική, αφού επιβλήθηκε της Βίλεμ στην ολλανδική Eredivisie, όπου παραμένει τρίτη. Απέναντί της, όμως, έχει τη Σλάβια Πράγας, που δυσκολεύτηκε από τη ΛΑΣΚ Λιντζ στον προηγούμενο γύρο, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής της τσεχικής Fortuna Liga με τη Βικτόρια Πλζεν, με την οποία παραμένει στη δεύτερη θέση.

Σήμερα ξεκινά και η φάση των ομίλων του ασιατικού Champions League. Το σύστημα διεξαγωγής παραμένει ίδιο, λόγω της πανδημίας κι έτσι τα γκρουπ διεξάγονται σε μία τοποθεσία έκαστο. Έτσι, για τον τρίτο όμιλο που θα γίνει στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, αναμετρώνται Φουλάντ-Αλ Γκαράφα. Στον τέταρτο, που διεξάγεται επίσης στη Σαουδική Αραβία, αλλά στην πόλη Μπουραϊντά, παίζουν Παχτακόρ Τασκένδης-Σεπαχάν.

19:45   Λειψία-Αταλάντα                                        UEFA Europa League

19:45   Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας                          UEFA Europa Conference League

20:15   Παχτακόρ Τασκένδης-Σεπαχάν                   Champions League Ασίας

20:15   Φουλάντ-Αλ Γκαράφα                                 Champions League Ασίας

22:00   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα     UEFA Europa League

22:00   Γουέστ Χαμ-Λυών                                      UEFA Europa League

22:00   Μπράγκα-Ρέιντζερς                                     UEFA Europa League

22:00   Λέστερ-Αϊντχόφεν                                      UEFA Europa Conference League

22:00   Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ                                         UEFA Europa Conference League

22:00   Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα                                  UEFA Europa Conference League