Λεβερκούζεν-Ρόμα (9/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λεβερεκούζεν – Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στη «BayArena» η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει τη Ρόμα (09/05/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για την ημιτελική φάση του Europa League. Η Λεβερκούζεν έχει ισχυρό προβάδισμα καθώς νίκησε με 2-0 στο πρώτο ματς. Τώρα, βασίζεται στη φόρμα και την έδρα της για να κάνει το επόμενο βήμα και να φτάσει στον τελικό. Η Ρόμα, πάντως, θα παίξει τα ρέστα της προκειμένου να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα που θα περάσει θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του Αταλάντα – Μαρσέιγ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Λεβερκούζεν – Ρόμα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Λεβερκούζεν δίνεται στο 1,52** και το διπλό της Ρόμα φτάνει στο 6,22** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς είναι ανοικτή και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει του Λεβερκούζεν – Ρόμα τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Στο πρώτο ματς, η γερμανική ομάδα επέβαλλε τη θέλησή της μέσα στο «Olimpico» και βρήκε δίχτυα από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε ορισμένες ευκαιρίες ακόμη που αν τις μετέτρεπε σε γκολ ουσιαστικά θα είχε τελειώσει τη σειρά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και τη Ρόμα;

  • 2 νίκες η Λεβερκούζεν
  • 3 ισοπαλίες
  • 2 νίκες η Ρόμα
  • 12-10 γκολ

Η Λεβερκούζεν πηγαίνει στο ματς έχοντας πολλούς παράγοντες υπέρ της. Το προβάδισμα στη σειρά, το γεγονός πως μετράει 48 σερί ματς χωρίς ήττα στην τρέχουσα σεζόν, το μομέντουμ που έχει αναπτύξει μετά την κατάκτηση της Bundesliga και το ότι σε αυτή την ήδη ιστορική αγωνιστική περίοδο έχει τη δυνατότητα να κάνει τρεμπλ μιας και βρίσκεται ήδη στον τελικό του DFB-Pokal με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο συνδυασμός του ενθουσιασμού της με τη μέθοδο του προπονητή Τσάμπι Αλόνσο βοηθάει τους πάντες να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο.

Η Ρόμα, πάλι, εσχάτως δυσκολεύεται καθώς το πρόγραμμά της είχε απανωτά δύσκολα ματς. Μετράει τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα έφερε 2-2 με τη Νάπολι, έχασε από την Λεβερκούζεν και την περασμένη Κυριακή (5/5) έμεινε στο 1-1 με τη Γιουβέντους εντός έδρας για τη Serie A, όπου συνεχίζει να παλεύει για μια θέση στο επόμενο Champions League. Τώρα, αναζητά να σηκώσει κεφάλι για να φτάσει σε 3ο σερί ευρωπαϊκό τελικό και δεύτερο συνεχόμενο του Europa League, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη.

Το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ κόβει την ανάσα με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι και παιχνίδια που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα όπως είναι το Λεβερκούζεν – Ρόμα. Οι Γερμανοί θα επιδιώξουν να μην επιτρέψουν στη Ρόμα να μπει και πάλι στη διεκδίκηση της πρόκρισης και σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να σημειώσουμε πως η επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό πληρώνει στο 2,36** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΡΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λεβερκούζεν – Ρόμα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να αποδώσουν στο μάξιμουμ και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Γι’ αυτό κι έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι ενδεκάδες που θα επιλέξουν οι δύο προπονητές. Από τη μια, ο Τσάμπι Αλόνσο πρακτικά υπολογίζει στον κορμό της ομάδας του, ενώ τους καλύτερούς του έχει στη διάθεσή του και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Οπότε, οι ομάδες θα έχουν ουσιαστικά μάξιμουμ δύναμη και θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν στο μεγάλο τελικό του Δουβλίνου στις 22 Μαΐου.

Αποτελέσματα Europa League – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Μαρσέιγ – Αταλάντα 1-1
  • Ρόμα – Λεβερκούζεν 0-2

Δεύτεροι αγώνες

  • Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0
  • Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-2

Τελικός

  • Αταλάντα – Λεβερκούζεν (22/5)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ