Μίλαν-Ρόμα (11/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ιταλική μάχη Μίλαν – Ρόμα για τους «8» του Europa League με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «San Siro» η Μίλαν κοντράρεται με τη Ρόμα (11/04/2024) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa League. Μια συναρπαστική ιταλική μονομαχία με τις δύο ομάδες να έχουν βάλει στο στόχαστρο τη διεκδίκηση του τροπαίου, που είναι και το μόνο που μπορούν να κατακτήσουν αυτή τη σεζόν. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση κι έχουν δημιουργήσει προσδοκίες για σπουδαίο ματς. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο συνδυάζονται και χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Μίλαν και Ρόμα έχουν απόσταση στις αποδόσεις. Η Μίλαν δίνεται στο 1,81** με τη Ρόμα να βρίσκεται πιο πίσω στο 4,62** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεγάλο παιχνίδι είναι διαθέσιμο Bet Builder, ένας τρόπος στοιχηματισμού που μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός, αυξάνοντας τις αποδόσεις.

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μίλαν – Ρόμα τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση και παρουσιάζουν δυνατό φαβορί τους «ροσονέρι». Σε αυτό δεν μπορεί να παραβλεφθεί, φυσικά, το γεγονός πως η Μίλαν αυτή τη σεζόν έχει νικήσει δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις τη Ρόμα για τη Serie A. Τον περασμένο Σεπτέμβριο επικράτησε με 2-1 στη Ρώμη και τον Ιανουάριο νίκησε με 3-1 στο Μιλάνο. Αυτή, πάντως, είναι η πρώτη φορά που κοντράρονται στην Ευρώπη.

Τι μας δείχνει η παράδοση στο Μίλαν – Ρόμα;

  • Η Μίλαν τρέχει ένα πολύ καλό σερί κόντρα στη Ρόμα με 9 σερί αναμετρήσεις χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα Ιταλίας (6-3-0). Από τη δεκαετία του ’70 δεν έκανε κάτι παρόμοιο – τότε από το 1971 ως το 1979 παρέμεινε αήττητη απέναντι στους «τζαλορόσι» για 20 συνεχόμενα παιχνίδια.

Η Μίλαν στην Ευρώπη άρχισε την πορεία της από το Champions League. Τερμάτισε 3η στο πιο δύσκολο γκρουπ της φάσης των ομίλων με Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ. Έτσι, «υποβιβάστηκε» στο Europa League όπου στον έξτρα νοκ άουτ γύρο επιβλήθηκε της Ρεν με συνολικό σκορ 5-3. Στους «16» απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας με 7-3 συνολικό σκορ. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 8 σερί ματς αήττητη από τα οποία έχει νικήσει στα επτά τελευταία. Πιο πρόσφατο το 3-0 επί της Λέτσε εντός έδρας για τη Serie A.

Η Ρόμα, από την άλλη, μπήκε απευθείας στους ομίλους του Europa League. Είχε 4-1-1 σε γκρουπ με Σλάβια Πράγας, Σερβέτ και Σέριφ Τίρασπολ. Τερμάτισε δεύτερη κι έπαιξε στον έξτρα νοκ άουτ γύρο όπου απέκλεισε στα πέναλτι με 4-2 τη Φέγενορντ. Στη συνέχεια στους «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπράιτον με συνολικό σκορ 4-1. Αήττητη εδώ και τρία ματς (σε όλα κράτησε το μηδέν) με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στα πάνω της μετά τη νίκη με 1-0 επί της Λάτσιο στο ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης» το περασμένο Σάββατο (6/4).

Το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ καθηλώνει. Η έκδοση 2023-24 είναι μια από τις καλύτερες στην ιστορία του θεσμού κι έχει «αέρα» Champions League λόγω του βεληνεκούς και της ποιότητας των ομάδων που συμμετέχουν στα προημιτελικά. Η Μίλαν και η Ρόμα θέλουν το τρόπαιο και το να καταλήξει στα χέρια της μιας δίνεται στο 8,00**, ενώ το να μπει στο παλμαρέ της άλλης προσφέρεται στο 15,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μίλαν – Ρόμα το στοίχημα και αυτό που κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό το ματς είναι η φυσιογνωμία των δύο ομάδων αυτή την περίοδο. Η Μίλαν κάνει τη διαφορά με την παραγωγική επίθεσή της, ενώ η Ρόμα δέχεται δύσκολα γκολ. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Τομόρι, Καλούλου και δεν είναι στο μάξιμουμ ο αμυντικός Τσαό. Στη Ρόμα, ο κόουτς Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν έχει τον στόπερ Εντικά και τον φορ Αζμούν.

Europa League – Προημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Μίλαν – Ρόμα 0-1
  • Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-3
  • Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ 2-0
  • Μπενφίκα – Μαρσέιγ 2-1

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Ρόμα – Μίλαν 2-1
  • Αταλάντα – Λίβερπουλ 0-1
  • Γουέστ Χαμ – Λεβερκούζεν 1-1
  • Μαρσέιγ – Μπενφίκα 1-0 (4-2 πεν.)

Ημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Μαρσέιγ – Αταλάντα 1-1
  • Ρόμα – Λεβερκούζεν 0-2

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0
  • Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-2

Αποτελέσματα: Τελικός:

  • Αταλάντα – Λεβερκούζεν – «Aviva Stadium», Δουβλίνο 3-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ