Prime Time: Σέλτικ-Λεβερκούζεν, ώρα μάχης

Reading time2 λ

Σούπερ προσφορές για στοίχημα στο UEFA Europa League και στο UEFA Europa Conference League

Οι ευρωπαϊκές νύχτες γεμίζουν με ευκαιρίες το κουπόνι και συναρπαστικά παιχνίδια για ποντάρισμα. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εντυπωσιακές προσφορές για στοίχημα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το UEFA Europa League μας συντροφεύει αυτό το βράδυ καθώς υπάρχουν εξαιρετικά ματς. Όπως αυτό του 7ου ομίλου: Σέλτικ-Λεβερκούζεν. Η Σέλτικ κάνει μια νέα προσπάθεια αυτή τη σεζόν και παρόλο που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Προέρχεται από ήττα με 4-3 από την Μπέτις στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και υπάρχει πίεση για να πάρει τη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους Γερμανούς. Η Λεβερκούζεν, που ξεπέρασε με 2-1 τη Φερεντσβάρος στο πρώτο ματς, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga παίζοντας καταπληκτικό επιθετικό ποδόσφαιρο. Για το ίδιο γκρουπ, Φερεντσβάρος-Μπέτις. Η Μπέτις έχει την ποιότητα και το ταλέντο για ν’ αντιμετωπίσει μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Ο 5ος όμιλος επίσης προσφέρει σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στις αναμετρήσεις Λάτσιο-Λοκομοτίβ Μόσχας και Μαρσέιγ-Γαλατασαράι. Η Λάτσιο, ανεβασμένη μετά από τη νίκη με 3-2 επί της Ρόμα στο μεταξύ τους ντέρμπι, αναζητά την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση και διαθέτει το ρόστερ για να τα καταφέρει. Βέβαια, η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει και εκείνη τα όπλα της και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Θέαμα υπόσχεται και η έτερη συνάντηση του γκρουπ. Η Μαρσέιγ παρουσιάζει πτώση στις επιδόσεις της, τη στιγμή που η Γαλατασαράι δείχνει να βρίσκει ρυθμό.

Στο UEFA Europa Conference League, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον 7ο όμιλο και στο Τότεναμ-Μούρα. Η Τότεναμ έχει μόλις μια επιτυχία (κι αυτή στα πέναλτι για το EFL Cup) στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Βρίσκεται σε κρίση με ορισμένους παίκτες να εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τον τρόπο παιχνιδιού. «Καίγεται» για τη νίκη. Για το ίδιο γκρουπ: Φιτέσε-Ρεν με τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και αξιόλογες επιθετικά. «Δυνατά» και τα ματς του 5ου ομίλου: Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας και Ουνιόν Βερολίνου-Μακάμπι Χάιφα. Η Φέγενορντ και η Ουνιόν Βερολίνου θέλουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους και να πανηγυρίσουν κόντρα σε θεωρητικά κατώτερες ποιοτικά ομάδες.

Το κουπόνι, όμως, παρουσιάζει και άλλες ευκαιρίες για στοίχημα στην πλούσια αγωνιστική δράση της Νότιας Αμερικής με αγώνες από την Primera Division της Χιλής και τη Serie B της Βραζιλίας. Κυρίως, όμως, στο δεύτερο ημιτελικό του Copa Sudamericana: Ατλέτικο Παραναένσε-Πενιαρόλ. Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει προβάδισμα με σκορ 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση και τον πρώτο λόγο για να περάσει στον τελικό, αν και η Πενιαρόλ δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

22:00 Λάτσιο-Λοκομοτίβ Μόσχας UEFA Europa League

22:00 Μαρσέιγ-Γαλατασαράι UEFA Europa League

22:00 Σέλτικ-Λεβερκούζεν UEFA Europa League

22:00 Φερεντσβάρος-Μπέτις UEFA Europa League

22:00 Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας UEFA Europa Conference League

22:00 Ουνιόν Βερολίνου-Μακάμπι Χάιφα UEFA Europa Conference League

22:00 Τότεναμ-Μούρα UEFA Europa Conference League

22:00 Φιτέσε-Ρεν UEFA Europa Conference League

22:00 Κουρικό Ουνίδο-Κομπρεσάλ Primera Division Chile

00:30 Κόλο Κόλο-Νιουμπλένσε Primera Division Chile

03:00 Αουντάξ Ιταλιάνο-Ουνιόν Εσπανιόλα Primera Division Chile

03:30 Σαμπάιο Κορέα-Ρέμο Serie B Brasil

03:30 Ατλέτικο Παραναένσε-Πενιαρόλ Copa Sudamericana

03:40 Ντεπορτίβο Πάστο-Όνσε Κάλδας Primera A Colombia