Prime Time: Μάντσεστερ Γ.-Σεβίλλη, με ένταση

Reading time3 λ

Κουπόνι με ευκαιρίες για στοίχημα σε UEFA Europa και Conference League με ασυναγώνιστες αποδόσεις

Οι μαγικές ευρωπαϊκές νύχτες συνεχίζονται με το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League να πρωταγωνιστούν στη σκηνή με ματς υψηλής έντασης. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για τα προημιτελικά του UEFA Europa League, Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣεβίλλη στο «Old Trafford». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της στο πρωτάθλημα αγγλίασ, αλλά φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρόπαιο και παίρνει πολύ σοβαρά τα ευρωπαϊκά ματς. Με την αντίπαλό της να ταλαιπωρείται από προβλήματα και να παλεύει να παραμείνει στη λαλιγκα, θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και την έδρα της, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο ΓιουβέντουςΣπόρτινγκ Λισαβόνας, η Γιουβέντους αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δύο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα. Η κατάκτηση του UEFA Europa League είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να παίξει στο επόμενο UEFA Champions League και υπάρχει πίεση για να τα καταφέρει. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πάντως, μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα (8-3-0 στα τελευταία 11).

Το βραδινό πρόγραμμα του UEFA Europa League κλείνει με το ΛεβερκούζενΣεντ Ζιλουάζ, όπου η Λεβερκούζεν έχει θεωρητικά το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συναρπαστικά ματς διεξάγονται και στο UEFA Europa Conference League. Σε πρώτο πλάνο το παιχνίδι Λεχ ΠόζνανΦιορεντίνα. Η Φιορεντίνα, μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες της κούπας, επισκέπτεται μια «καυτή» έδρα με στόχο να επεκτείνει το αήττητο σερί της (11-2-0 στα τελευταία 13 ματς της). Στο μεταξύ, ανοιχτοί αναμένονται οι αγώνες ΆντερλεχτΆλκμααρ και ΒασιλείαΝις.

Στη συνέχεια το στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στη Λατινική Αμερική. Ξεχωρίζει το πλούσιο πρόγραμμα της Liga Profesional Αργεντινής με το Ρίβερ ΠλέιτΧιμνάσια Λα Πλάτα να απορροφά την προσοχή. Η Ρίβερ Πλέιτ δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα «θέλω» του νέου τεχνικού της Μαρτίν Ντεμιτσέλις και σταδιακά βελτιώνονται οι εμφανίσεις της. Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και στο Copa do Brasil, στην Primera A της Κολομβίας, στην Primera Division της Παραγουάης, στη Liga MX και στο CONCACAF Champions League.

22:00   Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣεβίλλη   UEFA Europa League

22:00   ΛεβερκούζενΣεντ Ζιλουάζ  UEFA Europa League

22:00   ΓιουβέντουςΣπόρτινγκ Λισαβόνας UEFA Europa League

22:00   ΆντερλεχτΆλκμααρ UEFA Europa Conference League

22:00   ΒασιλείαΝις UEFA Europa Conference League

22:00   Λεχ ΠόζνανΦιορεντίνα        UEFA Europa Conference League

22:30   Κολόν Σάντα ΦεΤαγέρες     Liga Profesional Αργεντινής

23:30   ΕνβιγάδοΝτεπόρτες Τολίμα            Primera A Κολομβίας

01:00   ΚρουζέιροΝάουτικο Copa do Brasil

01:00   Σπορτίβο ΑμελιάνοΣέρο Πορτένιο Primera Division Παραγουάης

01:30   Ρίβερ ΠλέιτΧιμνάσια Λα Πλάτα    Liga Profesional Αργεντινής

02:00   ΦλαμένγκοΜαρίνγκα           Copa do Brasil

02:00   Ντεπορτίβο ΠάστοΜπουκαραμάνγκα        Primera A Κολομβίας

03:30   ΤίγκρεΣαρμιέντο     Liga Profesional Αργεντινής

03:30   ΓκρέμιοABC Copa do Brasil

03:30   ΓκουαρανίΛιμπερτάδ          Primera Division Παραγουάης

04:10   ΤζούνιορΤσίκο          Primera A Κολομβίας

05:00   ΤίγκρεςΜοτάγουα   CONCACAF Champions League

06:05   Ατλέτικο Σαν ΛουίςΧουάρες          Liga MX

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |