Ρεν-Μίλαν (22/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρεν εναντίον Μίλαν για το Europa League με ασυναγώνιστες ευκαιρίες για συναρπαστικό στοίχημα.

Στο «Roazhon Park» η Ρεν φιλοξενεί τη Μίλαν (22/2/2024) για το δεύτερο παιχνίδι τους στο πλαίσιο των νοκ άουτ πλέι οφ του Europa League. Η Μίλαν πάει στη συνάντηση έχοντας ευρύ προβάδισμα με σκορ 3-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «San Siro». Η Ρεν θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή και βασίζεται στην έδρα της και στο μομέντουμ που έχει αναπτύξει παίζοντας μπροστά στο κοινό της. Η Μίλαν ποντάρει στην ποιότητα της και την εμπειρία για να κάνει το επόμενο βήμα και να περάσει στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές στοίχημα στο ποδόσφαιρο και στο live με τεράστια γκάμα επιλογών με ασύγκριτες αποδόσεις.

ΡΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στις τάξεις της Ρεν η ανάλυση επικεντρώνεται στην εύρεση της κατάλληλης ισορροπίας μεταξύ επίθεσης και άμυνας καθώς η γαλλική ομάδα θα προσπαθήσει να ξαναμπεί στη σειρά και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Βοήθησε πολύ όσον αφορά στο κλίμα και στην ψυχολογία της ομάδας το γεγονός πως νίκησε με 3-1 την Κλερμόν εντός έδρας την περασμένη Κυριακή (18/2) για το πρωτάθλημα Γαλλίας.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μειονέκτημα, αλλά τα πάντα είναι πιθανά και κυρίως στην έδρα μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Ρεν, Άρθουρ Τετ. Στο γήπεδό της η Ρεν «τρέχει» σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, ενώ αυτή τη σεζόν έχει δύο νίκες σε τρία ευρωπαϊκά ματς εκεί μέσα. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως έχει βρει δίχτυα τουλάχιστον μια φορά σε 15 από τα τελευταία 17 ευρωπαϊκά της ματς. Λείπουν οι: Ναγκιντά (αμυντικός), Λε Φε, Ρίντερ (μέσοι).

ΜΙΛΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στη Μίλαν η ανάλυση έχει ως κεντρικό άξονα τη σημασία του Europa League για τους στόχους της. Θέλει να φτάσει μακριά στον θεσμό και αν μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο. Το γεγονός πως έχει προβάδισμα 3-0, δε, δεν εμπόδισε τον προπονητή Στέφανο Πιόλι να κάνει ροτέισον στη Serie A όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 4-2 από τη Μόντσα εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή (18/2) κι έτσι έχασε την ευκαιρία να κάνει βήμα προς τη δεύτερη θέση.

Το αποτέλεσμα και η εικόνα προκάλεσαν εκ νέου αντιδράσεις κι επικριτικά σχόλια προς τον Πιόλι και τους παίκτες του που αναζητούν αντίδραση στη Γαλλία. Να σημειώσουμε ότι πριν από την ήττα απέναντι στη Μόντσα, η Μίλαν τα πήγαινε περίφημα εκτός έδρας έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα προηγούμενα παιχνίδια της όπου σε όλα πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Τομόρι, Καλούλου, Καλάμπρια κι ο χαφ Πόμπεγκα.

ΡΕΝ VS ΜΙΛΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ρεν vs Μίλαν τα προγνωστικά εμφανίζουν φαβορί για τη νίκη αν και οι αποδόσεις βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Ρεν προσφέρεται στο 2,52** και το διπλό της Μίλαν πληρώνει στο 2,67** στην πλατφόρμα της Betsson.

Το στοίχημα στο Europa League συγκλονίζει και η αναμέτρηση της Ρεν με τη Μίλαν υπόσχεται πλούσιο θέαμα. Εξάλλου, οι δύο ομάδες αναμένεται να βασιστούν στην επίθεσή τους – η Ρεν γιατί θέλει να παλέψει για την ανατροπή και η Μίλαν γιατί ενδεχομένως να βρει χώρους να τρέξει, στο οποίο είναι πολύ καλή. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 δίνεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα Europa League – Νοκ άουτ πλέι οφ:

  • Καραμπάγκ – Μπράγκα (2-3)
  • Ρεν – Μίλαν (3-2)
  • Τουλούζ – Μπενφίκα (0-0)
  • Φράιμπουργκ – Λανς (3-2)
  • Μαρσέιγ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-1)
  • Ρόμα – Φέγενορντ (1-1 κ.δ. 4-2 στα πέναλτι)
  • Σπάρτα Πράγας – Γαλατασαράι (4-1)
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιούνγκ Μπόις (1-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |