Ρόμα-Λεβερκούζεν (2/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρόμα – Λεβερκούζεν για τους «4» του Europa League με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Olimpico» η Ρόμα κοντράρεται με την Λεβερκούζεν (2/5/2024) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa League. Η Ρόμα ψάχνει να παίξει στον τελικό του θεσμού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της σε τρία χρόνια μετά το Europa Conference League το 2022. Η Λεβερκούζεν, πάλι, έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα ιστορικό τρεμπλ. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων προσφέρει ανεπανάληπτες ευκαιρίες σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Ρόμα – Λεβερκούζεν οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Ο άσος της Ρόμα βρίσκεται στο 3,58** και το διπλό της Λεβερκούζεν τοποθετείται στο 2,06** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΡΟΜΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ρόμα – Λεβερκούζεν τα προγνωστικά παρουσιάζουν τους Γερμανούς ως το μεγάλο φαβορί. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν κι ανοικτούς λογαριασμούς από την περασμένη σεζόν όπου αναμετρήθηκαν και πάλι στα ημιτελικά με τη Ρόμα να φράζει το δρόμο στην Λεβερκούζεν.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Ρόμα και στην Λεβερκούζεν;

  • 2 νίκες η Ρόμα
  • 3 ισοπαλίες
  • 1 νίκη η Λεβερκούζεν

Η Ρόμα μπήκε στο Europa League στη φάση των ομίλων. Σε γκρουπ με τις Σλάβια Πράγας, Σερβέτ και Σερίφ Τίρασπολ τερμάτισε δεύτερη με ρεκόρ 4-1-1 και 12-4 γκολ. Στον έξτρα νοκ άουτ γύρο απέκλεισε στα πέναλτι με 4-2 τη Φέγενορντ. Στους «16» νίκησε με 4-1 την Μπράιτον και στους «8» ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο της Μίλαν. Αφότου προσέλαβε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι ως προπονητή έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και παράλληλα διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Champions League μέσω και της Serie A, πέραν του Europa League. Να σημειώσουμε πως η ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο θα παίξει και στο UEFA Super Cup, αλλά και στο Challenge Cup κόντρα στην κάτοχο του Copa Sudamericana.

Η Λεβερκούζεν, πάλι, κάνει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Αήττητη εδώ και 47 αναμετρήσεις, έχει κατακτήσει τη Bundesliga και θα παίξει στον τελικό του DFB-Pokal κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν. Στο εσωτερικό της ήθελαν τη Ρόμα μιας και η ιταλική ομάδα ήταν μια από τις τελευταίες που τη νίκησαν και κατά κάποιον τρόπο αποζητούν «εκδίκηση». Το συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο εδώ και καιρό μοιάζει να το έχει αγγίξει μαγικό ραβδί καθώς αρνείται να χάσει παίρνοντας πολλά αποτελέσματα στις καθυστερήσεις των αγώνων του.

Το στοίχημα στο Europa League πλησιάζει στην κορύφωσή του με το επίπεδο του ανταγωνισμού και του θεάματος να είναι πολύ υψηλό. Η Λεβερκούζεν και η Ρόμα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στον τελικό. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει το τρόπαιο η γερμανική ομάδα προσφέρεται στο 1,75**, ενώ το να στεφθούν οι Ιταλοί δίνεται στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΜΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρόμα – Λεβερκούζεν το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να ακολουθήσουν το πλάνο τους και να παρουσιαστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Ομάδες με επιθετικό στιλ και έχουν στοιχεία στο παιχνίδι τους που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της αντιπάλου. Όσο για τις ενδεκάδες, η Ρόμα δεν έχει τον Τσελίκ (αμυντικός) και δεν είναι στο απόλυτο οι Σμόλινγκ (αμυντικός), Λουκάκου (φορ), ενώ η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τους επιθετικούς Ιγκλέσιας και Χλόζεκ.

Αποτελέσματα Europa League – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Μαρσέιγ – Αταλάντα 1-1
  • Ρόμα – Λεβερκούζεν 0-2

Δεύτεροι αγώνες

  • Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0
  • Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-2

Αποτελέσματα: Τελικός

  • Αταλάντα – Λεβερκούζεν 3-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ