Game Time: Σέντρα με μάχη Βραζιλία-Γερμανία

Reading time3 λ

Στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων μονομαχούν Βραζιλία και Γερμανία, με ευκαιρίες για ποντάρισμα.

14:30   Βραζιλία-Γερμανία                                 Ολυμπιακοί Αγώνες

Η χρυσή ολυμπιονίκης του 2016 Βραζιλία θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της στην Ιαπωνία. Η Σελεσάο παρατάσσει ένα σύνολο με πολλά αστέρια, όπως οι Ριτσάρλισον (επιθετικός της Έβερτον), Ντάγκλας Λουίζ (μέσος της Άστον Βίλα), Ντιέγκο Κάρλος (αμυντικός της Σεβίλλης), Μαρτινέλι (επιθετικός της Άρσεναλ) και αρχηγό τον σπουδαίο Ντάνι Άλβες (μπακ της Σάο Πάολο). Είχε θετικό πρόσημο στη διάρκεια της προετοιμασίας, νικώντας στο τελευταίο φιλικό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (5-2).

Η Γερμανία, που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ψάχνει εκδίκηση από τους Βραζιλιάνους για την ήττα στον τελικό του 2016. Με πέντε παίκτες που είχαν συμμετοχή στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου U21 το Μάιο στη Σλοβενία και την προσθήκη των έμπειρων Άρνολντ (μέσος της Βόλφσμπουργκ) και Κρούζε (επιθετικός της Ουνιόν Βερολίνου), στοχεύει στο βάθρο. Βέβαια, έπαιξαν μόλις ένα φιλικό, αυτό με την Ονδούρα, το οποίο διακόπηκε (ήταν 1-1), λόγω ρατσιστικής επίθεσης σε παίκτη της γερμανικής ομάδας.

15:30   Νταλιάν-Γουχάν                                       CSL Κίνας

Η Νταλιάν ηττήθηκε με δραματικό τρόπο από την Σαγκάη Σενχούα (2-3) στην επιστροφή της στη δράση μετά από σχεδόν δύο μήνες. Με απολογισμό 1 νίκης και 5 ηττών ως τώρα, βρίσκεται στον βυθό του δεύτερου ομίλου, έχοντας τη χειρότερη άμυνα του γκρουπ.

Η Γουχάν απέσπασε ισοπαλία από τη Σαγκάη Πορτ (0-0) στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και τουλάχιστον ξέφυγε από την τελευταίο θέση του δεύτερου ομίλου. Βέβαια, ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, σκοράρει με το σταγονόμετρο (μόλις 3 τέρματα σε 6 αγωνιστικές), ωστόσο έχει 4 χρόνια να χάσει από την Νταλιάν.

19:45   Έλφσμποργκ-Μιλσάμι                           UEFA Europa Conference League

Η Έλφσμποργκ κέρδισε εμφατικά την Έστερσουντ (3-0) και πλέον απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή της σουηδικής Allsvenskan. Ξεκινά τώρα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, είναι φορμαρισμένη, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες μετά τη διακοπή, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η Μιλσάμι κέρδισε την Μπάλτι (1-0) και είναι αήττητη έπειτα από δύο αγωνιστικές στο μολδαβικό πρωτάθλημα. Έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας τη βοσνιακή Σαράγεβο στον προηγούμενο γύρο, ενώ στις 2 μέχρι τώρα εξόδους της μετρά ισάριθμες νίκες, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

20:00   Αλ Αχλί-Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ    Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Αχλί κέρδισε επιβλητικά την Κάιζερ Τσιφς και κατέκτησε το αφρικανικό Champions League. Πλέον, θέλει να πλησιάσει περαιτέρω την κορυφή, από την οποία απέχει 10 βαθμούς, έχοντας 4 ματς λιγότερα. Είναι αήττητη στα 12 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία κατέγραψε 9 νίκες.

Η Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ προέρχεται από την προ 20ημέρου σπουδαία νίκη επί της Αλ Μάσρι (2-0). Οι 2 νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς την έφεραν εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχει κερδίσει στις 2 τελευταίες εξόδους, ενώ έκοψε βαθμούς από την Αλ Αχλί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-0).

21:30   Στεάουα-Σαχτιόρ Καραγκάντι              UEFA Europa Conference League

Η Στεάουα περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μποτοσάνι (0-0) στην πρεμιέρα του ρουμάνικου πρωταθλήματος. Της έλειψε η επιθετική ορμή που είχε στα φιλικά, στα οποία είχε το απόλυτο με 5 νίκες και απολογισμό 18 τερμάτων. Στην εκκίνηση της ευρωπαϊκής πορείας της, θυμάται ότι νίκησε στη μοναδική φορά που υποδέχτηκε αντίπαλο από το Καζακστάν.

Η Σαχτιόρ Καραγκάντι πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί της Κιζίλ-Ζαρ (3-2) στο πλαίσιο του Κυπέλλου Καζακστάν και διέκοψε ένα σερί 2 ηττών. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, ενώ μετρά μόλις 2 νίκες σε 14 εκτός έδρας αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα.