Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (21/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ με φόντο τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson κι αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (21/2/2024) στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Σε ματς με υψηλή ένταση και μια αποβολή εκατέρωθεν, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 στην πρώτη τους συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και πήρε το πάνω χέρι. Τώρα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό. Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, ψάχνει να βρει τη δύναμη για να κάνει την ανατροπή στο φινάλε ενός πολύ απαιτητικού κομματιού του προγράμματός του. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις. Η ομάδα που θα περάσει θα αναμετρηθεί στον τελικό με το νικητή του ζευγαριού Άρης – Παναιτωλικός. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το ρεπορτάζ προσπαθεί να ανασυνταχθεί, να εντοπίσει τα λάθη του και να βελτιωθεί μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Λαμία το περασμένο Σάββατο (17/2) για τη Super League κι ενώ η αντίπαλός του έπαιξε με δέκα παίκτες από το 39′. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως εκείνο ήταν το 5ο σερί επίσημο ματς χωρίς ήττα για τους «πράσινους» καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

«Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ελπίζω να μην έχουμε ξανά τέτοιο αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ μετά το ματς με την Λαμία, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός πως η ομάδα του είναι κουρασμένη. Παράλληλα, στάθηκε και στο ότι βγαίνουν συνεχώς τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός έχασε τον μπακ Χουάνκαρ και τους μέσους Βέρμπιτς και Πέρεθ, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι Ιωαννίδης (στράικερ) και Τζούριτσιτς (μεσοεπιθετικός). Επιπλέον υπάρχουν χρόνιες απουσίες και αξίζει να υπογραμμίσουμε πως αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού μεσοεπιθετικού Τάσου Μπακασέτα, εν αναμονή του αποτελέσματος της έφεσης για τη μείωση της ποινής του.

ΠΑΟΚ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ΠΑΟΚ όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ κλείνει έναν κύκλο σπουδαίων αναμετρήσεων που απαίτησαν τεράστια ποσά ενέργειας, σωματικής, αλλά και νοητικής. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το τέταρτο ντέρμπι στη σειρά. Αυτή η περίοδος άρχισε με το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ εντός έδρας για το πρωτάθλημα, συνεχίστηκε με την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson (1-0) , ενώ την περασμένη Κυριακή (18/2) υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για τη Super League και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 4-1.

Σε αυτό το διάστημα, δε, παρατηρείται έλλειψη αποτελεσματικότητας και στις δύο περιοχές, αλλά και το ότι τα συνεχόμενα ματς έχουν προκαλέσει φθορά. Ωστόσο, στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει ηρεμία και πίστη στις ικανότητές της και στις πιθανότητες που έχει να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό. Διαθέσιμοι και πάλι οι Κωνσταντέλιας, Βιεϊρίνια, «στον αέρα» η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Τάισον μέχρι την απόφαση της έφεσης για την ποινή του, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο σέντερ μπακ Τροστ-Εκόνγκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VS ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη αν και οι αποδόσεις δεν έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Αναλυτικότερα, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,60** και το διπλό του ΠΑΟΚ δίνεται στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές. Έκαστη έχει από μια νίκη, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης είναι άκρως ελκυστικές με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να έχουν στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί με απόδοση 1,90**, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 5,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

Παναιτωλικός – Άρης (0-1)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (0-1)

Δεύτεροι αγώνες

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (21/2)

Άρης – Παναιτωλικός (6/3)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |