Αντίστροφη μέτρηση για Εμπαπέ

Reading time2 λ

Πού ποντάρει η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον πείσει να υπογράψει μαζί της

«As»: Η 1η Ιανουαρίου πλησιάζει και τότε ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει, αν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022. Στη Ρεάλ Μαδρίτης ξέρουν για την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα του κλαμπ, όπως επίσης και ότι χρειάζονται πολλά χρήματα για να πραγματοποιηθεί. Ο Εμπαπέ αξιώνει ένα μεγάλο μπόνους υπογραφής. Πέραν αυτού, θέλει και μια ομάδα που θα διεκδικεί σταθερά το UEFA Champions League. Στη Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμούν πως μπορούν να του τα προσφέρουν όλα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στα ματς της La Liga.

«Mundo Deportivo»: Η Γιουβέντους θέλει ν’ αποκτήσει τον Άλβαρο Μοράτα μόνιμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, με το δανεισμό του να λήγει το καλοκαίρι δεν θέλει να καταβάλλει τα 35 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στην οψιόν αγοράς. «Σύμμαχος» της σ’ αυτή την προσπάθειά της να δώσει λιγότερα χρήματα είναι και ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Άλβαρο Μοράτα και η Γιουβέντους θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό προς όφελός της πιέζοντας για μεγάλη… έκπτωση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για στοίχημα στα παιχνίδια της Serie A.

«Metro»: Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει ν’ αντιλαμβάνεται πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν είναι διατεθειμένος ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Άγγλος επιθετικός μένει ελεύθερος το 2023 και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του έχουν «παγώσει» εδώ και μήνες. Έτσι, το κλαμπ είναι ανοικτό στην πώλησή του. Μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι και η Μπαρτσελόνα. Από το περασμένο καλοκαίρι είχε προσεγγίσει το αγγλικό κλαμπ και τον ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο μεταγραφής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στα ματς της Premier League.