Ο Τσάβι στον ορίζοντα της Μπαρτσελόνα;

Reading time1 λ

Ο σύλλογος ψάχνει ακόμη προπονητή παρόλο που δημοσίως λέει πως ποντάρει στον Ρόναλντ Κούμαν

«TV3»: Το τελευταίο διάστημα έχει… σπάσει ο πάγος ανάμεσα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα και στον υποψήφιο προπονητή της ομάδας και θρύλο της, Τσάβι Ερνάντεθ. Καθώς ο σύλλογος συνεχίζει την αναζήτηση του διαδόχου του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο, η πλειονότητα των μελών του διοικητικού συμβουλίου υποστηρίζει την επιλογή του Τσάβι. Ο Λαπόρτα, πάλι, αναζητά άλλες λύσεις αν και έκανε κουβέντα με τον Τσάβι για το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει την ομάδα. Επί του παρόντος δεν φέρεται να υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αλλά από το καλοκαίρι και έπειτα. Στο μεταξύ, ο Λαπόρτα δημοσίως λέει πως συνεχίζει να στηρίζει το νυν κόουτς, Ρόναλντ Κούμαν.

«SPORT 1»: Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την Μπάγερν Μονάχου η ανανέωση του συμβολαίου του Σερζ Γκνάμπρι. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που θεωρείται ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας θα υπογράψει νέα πολυετή συμφωνία που θα του αποφέρει από 13 ως και 15 εκατομμύρια ευρώ (με τους φόρους) και χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους. Για την ώρα, όμως, ο Γκνάμπρι είναι συγκεντρωμένος στην Εθνική Γερμανίας. Απόψε, Βόρεια Μακεδονία-Γερμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Tuttosport»: Παρά την αγωνιστική ανάταση της Γιουβέντους, η αθλητική διεύθυνση της ομάδας δεν έχει πάρει τα… μάτια της από την αγορά. Ο σύλλογος συνεχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός σέντερ φορ μέσα στα επόμενα δύο μεταγραφικά «παράθυρα». Ενδιαφέρει αρκετά ο Μάσιμο Ικάρντι της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα. Ο πρώτος ίσως να γίνει διαθέσιμος ακόμη και τον Ιανουάριο, ενώ ο δεύτερος αρνείται ν’ ανανεώσει και η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να προλάβει τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες. Στην λίστα, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.