Αλαβές-Χιρόνα (10/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αλαβές – Χιρόνα σε συναρπαστική αναμέτρηση για την La Liga με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio de Mendizorroza» η Αλαβές φιλοξενεί τη Χιρόνα (10/05/2024) στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga. Η Αλαβές έχει πετύχει τον στόχο της για τη σεζόν καθώς εξασφάλισε άνετα την παραμονή της στην κατηγορία. Όσο για τη Χιρόνα, εκείνη ζει ιστορικές στιγμές μιας και «σφράγισε» την παρουσία της στο επόμενο Champions League και τώρα θέλει να κλείσει τη σεζόν τερματίζοντας στη δεύτερη θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Αλαβές – Χιρόνα οι αποδόσεις παρουσιάζουν διαφορά μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Αλαβές πληρώνει στο 3,46** και το διπλό της Χιρόνα προσφέρεται στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης των τιμών μέσω πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΑΛΑΒΕΣ-ΧΙΡΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αλαβές – Χιρόνα τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Τα στατιστικά επίσης αναδεικνύουν τις διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Αλαβές ως τώρα έχει 11-8-15 με 32-38 γκολ (8-3-6, 20-17 γκολ – εντός έδρας) και η Χιρόνα βρίσκεται στο 23-5-6 με 73-42 γκολ (9-3-5, 27-23 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Αλαβές-Χιρόνα;

  • Η Χιρόνα επιβλήθηκε στον α’ γύρο με 3-0 στην έδρα της.
  • Η Χιρόνα μετράει 3 νίκες στα τελευταία 6 ματς κόντρα στην Αλαβές. Σε αυτά έχασε μόνο μια φορά.

Η Αλαβές βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετράει τρεις σερί νίκες. Σε αυτές σημείωσε έξι γκολ και δεν δέχθηκε κανένα. Οι εννιά βαθμοί που πήρε κόντρα στις Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0), Θέλτα (3-0) και Βαλένθια (0-1) της έδωσαν ώθηση να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να μην έχει πλέον έγνοιες. Το κλίμα εντός της ομάδας, αλλά και στο περιβάλλον της είναι εορταστικό και ο στόχος πλέον είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις.

Η Χιρόνα πατάει κι εκείνη πολύ καλά στα πόδια της. Όπως και η αντίπαλός της «τρέχει» σερί τριών νικών και την περασμένη αγωνιστική υπέγραψε την παρθενική έξοδο της στο Champions League με επιβλητική εμφάνιση και νίκη με ανατροπή και σκορ 4-2 επί της Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Στο κλαμπ πανηγυρίζουν για το ιστορικό επίτευγμα, αλλά και για την ανακοίνωση του προπονητή Μίτσελ πως θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν παρόλο που τον θέλουν πολλοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Στην La Liga οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το ματς της Αλαβές με την Χιρόνα είναι από τα πιο συναρπαστικά της αγωνιστικής. Δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος κοντράρονται και παίζουν χωρίς άγχος και με διάθεση να ψάξουν το καλύτερο. Το Over 2,5 γκολ πληρώνει στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΛΑΒΕΣ-ΧΙΡΟΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αλαβές – Χιρόνα το μεγάλο στοίχημα και στις δύο πλευρές είναι η προσήλωση στην αποστολή τους. Αμφότεροι οι σύλλογοι ζουν το όνειρο αυτή την περίοδο και ήδη η ειδησεογραφία καταγράφει πως γίνονται συζητήσεις για την επόμενη ημέρα και αφορούν στις μεταγραφές και γενικά στην κατάρτιση των ρόστερ τους, αλλά και άλλα ζητήματα που τις απασχολούν κι έχουν να κάνουν με το μέλλον τους. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Αλαβές δεν έχει διαθέσιμο τον αμυντικό Σέντλαρ και τον φορ Σάμου Ομορόντιον. Η Χιρόνα δεν έχει στο μάξιμουμ τους μέσους Μπόρχα Γκαρθία, Σολίς και τον επιθετικό Στουάνι.

Αποτελέσματα La Liga – 35η αγωνιστική:

  • Αλαβές – Χιρόνα 2-2
  • Μαγιόρκα – Λας Πάλμας 1-0
  • Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 3-2
  • Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα 2-2
  • Κάντιθ – Χετάφε 1-0
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 1-0
  • Βαλένθια – Ράγιο Βαγεκάνο 0-0
  • Μπέτις – Αλμερία 3-2
  • Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ