Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία (6/10/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία για την La Liga με σπουδαίες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο «San Mames» ανοίγει ο… χορός της 9ης αγωνιστικής της La Liga με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να φιλοξενεί την Αλμερία (6/10/2023). Οι Βάσκοι αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο ματς με απώλειες, την στιγμή που οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη. Με το κουπόνι στο ποδόσφαιρο να προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα, στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν σούπερ αποδόσεις σε αμέτρητες αγορές.

Αναλύοντας το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία αρχίζουμε με τις αποδόσεις που δίνουν ισχυρό φαβορί. Ο άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στο 1,37**, ενώ το να κάνει την έκπληξη η Αλμερία προσφέρεται στο 8,34** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία τα προγνωστικά έχουν λογική να δίνονται σε αυτές τις τιμές. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, για ομάδα που δεν έκανε μεταγραφές και τουλάχιστον στη θεωρία αποδυναμώθηκε κι ενώ έχει προβλήματα απουσιών, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε οκτώ αγωνιστικές με 13-9 γκολ. Έτρεξε σερί έξι αγωνιστικών χωρίς ήττα (4-2-0) προτού κατατροπωθεί στο ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας.

Τώρα, ψάχνει να επιστρέψει στην… πηγή. Η ήττα ήταν επώδυνη και η εμφάνιση που έκανε ήταν η χειρότερή της αυτή τη σεζόν. Στο διάστημα που μεσολάβησε επιχείρησε να βρει τον εαυτό της και την ανταγωνιστικότητά της. Βρίσκει… καταφύγιο κι ελπίδα στη δύναμη της έδρας της και στη διάθεση που υπάρχει το εσωτερικό της για αντίδραση. Επιπλέον παράγοντας είναι και η παράδοση. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετράει τέσσερις σερί νίκες επί της Αλμερίας ανεξαρτήτως έδρας, ενώ ως γηπεδούχος έχει πέντε συνεχόμενες επιτυχίες. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν το 2008 όταν ακόμη έπαιζε στο παλιό «San Mames».

Στην La Liga οι αποδόσεις συναρπάζουν με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη και παιχνίδια να προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία το στοίχημα των φιλοξενούμενων είναι να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες με τα κενά που έχουν οι Βάσκοι λόγω των απουσιών τους. Πηγαίνουν να δώσουν ένα δύσκολο ματς, σε μια… αφιλόξενη για εκείνους έδρα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς έχουν ρεκόρ 0-3-5 με 11-21 γκολ. Σαφώς τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αμυντική λειτουργία της Αλμερία. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα και ο κύριος λόγος που ο προπονητής Πάκο Λόπεθ δέχεται σκληρή κριτική.

Επιθετικά, για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της το γεγονός πως σημειώνει πάνω από ένα γκολ ανά ματς είναι κάτι θετικό σε μια λίγκα όπου τα τελευταία χρόνια δεν μπαίνουν πολλά τέρματα. Ωστόσο, θα μείνει χωρίς τον καλύτερο επιθετικό της τον Λουίς Σουάρες για τους επόμενους τρεις μήνες οπότε θα φανεί πόσο θα την επηρεάσει η απουσία του, αν και διαθέτει επικίνδυνους παίκτες μπροστά.

Η Αλμερία νιώθει πως υπάρχει η ευκαιρία και θα επιχειρήσει να την αρπάξει. Από τη μεριά της Αθλέτικ Μπιλμπάο υπάρχει η ίδια αίσθηση. Μοιάζει με το κατάλληλο ματς για να επιστρέψει στις επιτυχίες η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον άσο από ημίχρονο να δίνεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

La Liga – 9η αγωνιστική:

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία (3-0)
  • Κάντιθ – Τζιρόνα (0-1)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (4-0)
  • Μαγιόρκα – Βαλένθια (1-1)
  • Σεβίλλη – Ράγιο Βαγεκάνο (2-2)
  • Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας (1-2)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1)
  • Θέλτα – Χετάφε (2-2)
  • Αλαβές – Μπέτις (1-1)
  • Γρανάδα – Μπαρτσελόνα (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |