Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα (6/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα στον τελικό του Copa del Rey με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Olimpico La Cartuja» της Σεβίλλης η Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρεται με τη Μαγιόρκα (06/04/2024) στον τελικό του Copa del Rey. Οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες να γράψουν ιστορία και να σηκώσουν το τρόπαιο. Για να συμβεί αυτό είναι πεπεισμένες πως πρέπει να παρουσιάσουν την καλύτερη βερσιόν τους. Να σημειώσουμε πως η νικήτρια θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης σεζόν, ενώ αμφότερες έχουν σίγουρη θέση στο Final 4 του Supercopa της Ισπανίας. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα οι αποδόσεις διαμορφώνονται με τον άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο να βρίσκεται στο 1,67** και το διπλό της Μαγιόρκα να φτάνει στο 5,83** στην πλατφόρμα της Betsson. Είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, εργαλείου που βοηθάει στην ενίσχυση των τιμών. Να σημειώσουμε πως υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Εξάλλου αυτή τη σεζόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές για την La Liga. Στην έδρα της Μαγιόρκα έμειναν στο 0-0 τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ σ’ εκείνη της Αθλέτικ Μπιλμπάο στις αρχές Φεβρουαρίου η γηπεδούχος θριάμβευσε με 4-0.

Τι μας δείχνει η πρόσφατη παράδοση στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα;

  • Από τη σεζόν 2019-20 που η Μαγιόρκα επέστρεψε στην La Liga η Αθλέτικ έχει 3 νίκες σε 8 ματς (3-4-1).
  • Τελευταία φορά στο Copa del Rey έπαιξαν το 2012 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να σημειώνει δύο νίκες επί της Μαγιόρκα σε ισάριθμα ματς.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συμμετέχει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 40ή φορά στην ιστορία της. Είναι η πρώτη από το 2021, ενώ δεν έχει σηκώσει το τρόπαιο από το 1984. Ο τελευταίος της τίτλος ήταν το 2015, το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Έφτασε στο καταληκτικό ματς αφού προηγουμένως ξεπέρασε τις Ρουμπί (2-1), Καγιόν (3-0), Έιμπαρ (3-0), Αλαβές (2-0), Μπαρτσελόνα (4-2 παρ., 2-2 κ.α.) και Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0 εκτός έδρας, 3-0 εντός έδρας). Πάει στον τελικό προερχόμενη από ήττα με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Η Μαγιόρκα παίζει σε τελικό του Copa del Rey για 4η φορά στην ιστορία της. Η προηγούμενη ήταν το 2003, τη μοναδική φορά που κατέκτησε το τρόπαιο. Αντιλαμβάνεται πως είναι το αουτσάιντερ, αλλά η πορεία της τη γεμίζει με αυτοπεποίθηση πως μπορεί να κάνει την έκπληξη. Στο δρόμο προς τη Σεβίλλη έβγαλε νοκ άουτ τις Μπόιρο (4-0), Βάγε Εγουές (3-0), Μπούργος (3-0),  Τενερίφη (1-0 παρ., 0-0 κ.α.), Τζιρόνα (3-2) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-0 εντός έδρας, 5-4 πέν., 1-1 κ.α., παρ. εκτός έδρας). Στο τελευταίο της παιχνίδι χρονικά έμεινε στο 0-0 με τη Βαλένθια εκτός έδρας για την La Liga.

Οι αποδόσεις στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκαεντυπωσιάζουν. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική φιλοσοφία, αν και αμφότερες αρέσκονται στο να κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο στο τρανζίσιον. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα το βασικό στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες είναι να αποφύγουν λάθη που μπορούν να τους κοστίσουν ή και να αποβούν μοιραία. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει ουσιαστικά τους καλύτερους παίκτες του στη διάθεσή του. Από την άλλη ο κόουτς της Μαγιόρκα, Χαβιέρ Αγκίρε, δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Βάλιεντ και τον χαφ Μασκαρέλ.

Το στοίχημα στο Copa del Rey συγκλονίζει. Ο τελικός είναι μια σπουδαία στιγμή στο ισπανικό ποδόσφαιρο με τους προβολείς να έχουν κεντρίσει τις δύο ομάδες που κυνηγούν τη δόξα και να γράψουν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ