Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο (27/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την La Liga με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Civitas Metropolitano» η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο (27/04/2024) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga. Πρόκειται για μια δυνατή αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από τις συναντήσεις τους στο Copa del Rey, ενώ αμφότερες κυνηγούν τον ίδιο στόχο: την έξοδο στο επόμενο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο οι αποδόσεις έχουν φαβορί: Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πληρώνει στο 1,94** και το διπλό της Αθλέτικ Μπιλμπάο προσφέρεται στο 3,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο τα προγνωστικά είναι υπέρ των γηπεδούχων. Μεγάλο ρόλο σε αυτά παίζουν και τα στατιστικά. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν παρόμοια εικόνα στο πρωτάθλημα, αλλά η φόρμα της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας είναι εντυπωσιακή. Χαρακτηριστικά, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ρεκόρ 19-4-9 με 59-38 γκολ και 14-1-1 με 37-17 τέρματα εντός έδρας. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στο 16-10-6 με 52-30 γκολ και 5-5-5 με 14-14 τέρματα εκτός έδρας.

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο;

  • Αυτή τη σεζόν έχουν παίξει 3 φορές μεταξύ της La Liga και του Copa del Rey. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε σε όλες με 6-0 γκολ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό της από τη Ντόρτμουντ στο Champions League υπέστη κι άλλη ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από την Αλαβές εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Τώρα, θέλει να γυρίσει σελίδα και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Βασίζεται στη δύναμη της έδρας της για να τα καταφέρει, αφού αν πάρει το τρίποντο θα κάνει άλμα προς την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, από την πλευρά της, έχει ήδη κατακτήσει το Copa del Rey και είναι σίγουρη η παρουσία της στο Europa League, αλλά θέλει περισσότερα. Στόχος της είναι ως το φινάλε της λίγκας να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να βρεθεί στο επόμενο Champions League. Βέβαια, μετά τη μεγάλη επιτυχία της ακολούθησαν δύο ισοπαλίες 1-1 εντός έδρας με τις Βιγιαρεάλ και Γρανάδα όπου δεν έπαιξε καλά. Πλέον, ψάχνει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της για να πάρει αποτέλεσμα σε μια δύσκολη αποστολή.

Στην La Liga οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς το πρωτάθλημα Ισπανίας πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε τους και οι μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι συναρπαστικές, αγωνιώδεις και άκρως θεαματικές. Το Over 2,5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παίξουν καλύτερα σε σύγκριση με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ωστόσο, οι μεν θα χρειαστεί να «ξεκολλήσουν» από το γεγονός πως δεν θα μπορέσουν να κατακτήσουν έναν τίτλο αυτή τη σεζόν και οι δε να αφήσουν πίσω τους το Copa del Rey. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν έχει τον βασικό αμυντικό Σάβιτς και δεν είναι στο μάξιμουμ οι Παουλίστα (αμυντικός), Λεμάρ (μέσος), Ντεπάι, Μοράτα (επιθετικοί). Στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει τον τιμωρημένο μπακ Δε Μάρκος.

Αποτελέσματα La Liga – 33η αγωνιστική:

  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
  • Λας Πάλμας – Χιρόνα 0-2
  • Αλμερία – Χετάφε 1-3
  • Αλαβές – Θέλτα 3-0
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1
  • Κάντιθ – Μαγιόρκα 1-1
  • Γρανάδα – Οσασούνα 3-0
  • Βιγιαρεάλ – Ράγιο Βαγεκάνο 3-0
  • Μπέτις – Σεβίλλη 1-1
  • Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ