Μπέτις-Θέλτα (12/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μπέτις – Θέλτα σε δυνατό ματς για την La Liga με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Estadio Benito Villamarin» η Μπέτις φιλοξενεί την Θέλτα (12/04/2024) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga. Η Μπέτις θέλει τη νίκη καθώς εποφθαλμιά την 7η θέση της κατάταξης που πλέον οδηγεί στο Conference League της επόμενης σεζόν. Από την άλλη, η Θέλτα «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα αφού παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Μπέτις – Θέλτα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μπέτις δίνεται στο 2,03** και το διπλό της Θέλτα πληρώνει στο 3,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και συμβάλλει στην αύξηση των τιμών ενός αθλητικού event.

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αναμέτρηση Μπέτις – Θέλτα έχει σαφή κατεύθυνση στα προγνωστικά με τα στατιστικά των δύο ομάδων να υπογραμμίζουν τις διαφορές τους, αν και καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Μπέτις έχει ρεκόρ 10-12-8 με 36-36 γκολ (7-6-2, 21-12 γκολ – εντός έδρας) και η Θέλτα 6-10-14 με 32-44 γκολ (3-5-7, 22-27 γκολ – εκτός έδρας).

Ποια είναι η παράδοση στο Μπέτις – Θέλτα;

  • Η Θέλτα νίκησε στον α’ γύρο με 2-1. Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη της στην La Liga επί των Ανδαλουσιάνων.
  • Η Θέλτα είναι αήττητη στα τελευταία 5 ματς της με τη Μπέτις (4-1-0) για το πρωτάθλημα Ισπανίας.
  • Η τελευταία νίκη της Μπέτις επί της Θέλτα καταγράφηκε τον Μάιο του 2021.

Η Μπέτις μπαίνει στην 31η αγωνιστική στην 8η θέση και βρίσκεται στο -2 από την 7η Βαλένθια και στο -7 από την 6η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η κατάκτηση του Copa del Rey από την Αθλέτικ Μπιλμπάο «άνοιξε» και την 7η θέση για την Ευρώπη οπότε η Μπέτις είναι από τις επωφελούμενες ομάδες και πλέον αποκτά μεγαλύτερο κίνητρο στην τελική ευθεία της La Liga. Πάντως, να σημειώσουμε πως προέρχεται από τέσσερις απανωτές ήττες με την άμυνά της να είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη (10 γκολ κατά). Έτσι, έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται αμφιβολίες και για το μέλλον του προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Θέλτα άλλαξε προπονητή στις 12 Μαρτίου κι έδωσε τα κλειδιά στον Κλαούντιο Χιράλδεθ αφού χώρισαν οι δρόμοι της με τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο αντίκτυπος της κίνησής της ήταν άμεσος. Βελτιώθηκε σημαντικά η απόδοσή της και είναι αήττητη στα δύο ματς υπό τον νέο κόουτς. Νίκησε με 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης και απέσπασε ισοπαλία 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της, αν και η αποστολή της δεν είναι εύκολη αφού έχει απαιτητικό πρόγραμμα και βρίσκεται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το στοίχημα στην Ισπανία και στην La Liga μπαίνει σε άλλο επίπεδο έντασης με το πρωτάθλημα να πλησιάζει στο τέλος του και να φουντώνουν οι μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή στην κατηγορία. Μπέτις και Θέλτα μας έχουν συνηθίσει σε ανοικτές αναμετρήσεις και το ενδεχόμενο του Over 2,5 γκολ στο συγκεκριμένο ματς προσφέρεται στο 1,96** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπέτις – Θέλτα το στοίχημα και στις δύο πλευρές είναι η νίκη με οποιονδήποτε τρόπο και να επιτευχθεί, αλλά αμφότεροι οι προπονητές ανέφεραν πως περιμένουν να δουν περισσότερα πράγματα από τους παίκτες τους σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς. Κυρίως, η Μπέτις θέλει να βελτιωθεί αμυντικά και η Θέλτα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μπέτις δεν έχει τον αμυντικό Μπάρτρα, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο χαφ Ρόκα κι ο φορ Άβιλα. Στην Θέλτα, δεν είναι στο απόλυτο οι αμυντικοί Αϊντό, Ρίστιτς και οι μέσοι Ντοτόρ, δε λα Τόρε και Σβέντμπεργκ.

Αποτελέσματα La Liga – 31η αγωνιστική:

  • Μπέτις – Θέλτα (2-1)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα (3-1)
  • Ράγιο Βαγεκάνο – Χετάφε (0-0)
  • Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης (0-1)
  • Κάντιθ – Μπαρτσελόνα (0-1)
  • Λας Πάλμας – Σεβίλλη (0-2)
  • Γρανάδα – Αλαβές (2-0)
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ (1-1)
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία (2-2)
  • Οσασούνα – Βαλένθια (0-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ