Prime Time: Αλαβές-Μπαρτσελόνα, έχει στόχο

Reading time2 λ

Μοναδικές ευκαιρίες για στοίχημα στην αναμέτρηση της La Liga και σε άλλα συναρπαστικά events

Ένα άκρως ελκυστικό πρόγραμμα μας περιμένει σήμερα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου, αλλά και στο NBA στο μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις καθώς προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων, αλλά και στο live.

Το Αλαβές-Μπαρτσελόνα κοσμεί το αποψινό κουπόνι. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga, οι δύο ομάδες αναμετριούνται στο «Μεντιθορόθα». Η Μπαρτσελόνα έχει στόχο: Θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθειά της να προκριθεί στο επόμενο UEFA Champions League. Προέρχεται από επώδυνες ήττες με 3-2 στην παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Supercopa κι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στους «16» του Copa del Rey. Δείχνει σημάδια βελτίωσης υπό τον Τσάβι, αλλά έως τώρα δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά και δεν έχει ισορροπία. Συνάμα ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς. Αυτό θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Αλαβές, η οποία εδώ και εννιά αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη και βρίσκεται εντός θέσεων υποβιβασμού.

Παραμένουμε στην Ισπανία, αλλά στη Segunda Division, όπου το Αλκορκόν-Μιραντές έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία. Έπειτα, στο Πόρτο-Φαμαλικάο για την Primeira Liga, η Πόρτο έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ανταγωνιστικά ματς προσφέρει το κουπόνι κι από τη First Division A, την Primera A Colombia, την Liga MX, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το Κόλο Κόλο-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Supercopa de Chile.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τα παιχνίδια του NBA υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις. Στο Μαϊάμι Χιτ-Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν τα ματς Ντάλας Μάβερικς-Μέμφις Γκρίζλις και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Γιούτα Τζαζ.

22:00 Αλαβές-Μπαρτσελόνα La Liga

22:00 Σερκλ Μπριζ-Ζούλτε Βάρεγκεμ First Division A

22:00 Αλκορκόν-Μιραντές Segunda Division

22:30 Πόρτο-Φαμαλικάο Primeira Liga

22:30 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Μπόστον Σέλτικς NBA

23:05 Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Ντεπόρτες Τολίμα Primera Colombia A

00:00 Κόλο Κόλο-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα Supercopa de Chile

01:00 Μαϊάμι Χιτ-Λος Άντζελες Λέικερς NBA

01:00 Ορλάντο Μάτζικ-Σικάγο Μπουλς NBA

01:00 Τορόντο Ράπτορς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA

01:10 Τζαγκουάρες-Ντεπορτίβο Κάλι Primera A Colombia

02:00 Σάρλοτ Χόρνετς-Ατλάντα Χοκς NBA

02:00 Σαν Αντόνιο Σπερς-Φιλαδέλφεια 76ερς NBA

02:30 Ντάλας Μάβερικς-Μέμφις Γκρίζλις NBA

03:00 Σάντος Λαγκούνα-Νεκάξα Liga MX

03:00 Ντένβερ Νάγκετς-Ντιτρόιτ Πίστονς NBA

03:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μπρούκλιν Νετς NBA

03:15 Αλιάνσα Πετρολέρα-Περέιρα Primera A Colombia

03:30 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Γιούτα Τζαζ NBA