Prime Time: Σοσιεδάδ Β’-Αλμερία, κοιτά ψηλά

Reading time2 λ

Πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα στο βραδινό κουπόνι με ευκαιρίες και στο live

Το αποψινό κουπόνι περιέχει σπουδαίες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται στα… ύψη για ακόμη μια βραδιά καθώς υπόσχεται μοναδικές στιγμές και 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα. Υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’-Αλμερία για τη Segunda Division της Ισπανίας. Η Αλμερία έπειτα από τέσσερις μήνες ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή και με νίκη θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς την λαλιγκα. Μπορεί να μην εξαρτάται από την ίδια αυτή την αγωνιστική για να ανέβει, αλλά με το τρίποντο και τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων αύριο, μπορεί να «σφραγίσει» την επιστροφή της στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Πέραν αυτού του ματς, σπουδαίες επιλογές για στοίχημα προσφέρουν και οι αγώνες Πάσος Φερέιρα-Μπενφίκα για την Primeira Liga και Γουϊντάντ Καζαμπλάνκα-Πέτρο Ατλέτικο για το CAF Champions League.

ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ NBA

Έπειτα, η δράση μεταφέρεται στη Νότια Αμερική. Διεξάγονται «δυνατά» ματς για το Copa Argentina, αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Ουρουγουάης. Στο πρώτο, ξεχωρίζουν τα ματς Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Ουνιόν Λα Καλέρα και Ουνιόν Εσπανιόλα-Αντοφαγάστα. Στο δεύτερο, η «μάχη» Πλάσα Κολόνια-Πενιαρόλ.

Στο NBA, τώρα, το κουπόνι προσφέρει τα συναρπαστικά ματς Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις. Οι πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν στο 5ο game της σειράς και προηγούνται με 3-2. Με νίκη περνούν στους τελικούς της Ανατολής. Οι Γουόριορς, επίσης, θέλουν μια νίκη για να περάσουν σ’ αυτούς της Δύσης.

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’-Αλμερία Segunda Division

22:00 Γουϊντάντ Καζαμπλάνκα-Πέτρο Ατλέτικο CAF Champions League

22:15 Πάσος Φερέιρα-Μπενφίκα Primeira Liga

00:35 Ροσάριο Σεντράλ-Σολ δε Μάγιο Copa Argentina

01:00 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Ουνιόν Λα Καλέρα Primera Division Chile

02:30 Πλάσα Κολόνια-Πενιαρόλ Primera Division Uruguay

02:30 Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς NBA

02:35 Γοδόι Κρουζ-Τριστάν Σουάρες Copa Argentina

03:30 Ουνιόν Εσπανιόλα-Αντοφαγάστα Primera Division Chile

05:00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις NBA