Prime Time: Τενερίφη-Μάλαγα, ισχυρό φαβορί

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του πλούσιου βραδινού κουπονιού

Συναρπαστικό είναι το αποψινό κουπόνι με δυνατά ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τις 22:00 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα εξαιρετικών επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα σε μοναδικές αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον στη Segunda Division της Ισπανίας βρίσκεται στα… ύψη για το ματς Τενερίφη-Μάλαγα. Η Τενερίφη παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ ανόδου στην λαλιγκα. Είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη καθώς διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σε όλη την τρέχουσα σεζόν. Μετράει έξι σερί ματς χωρίς ήττα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ και η άμυνά της αποδίδει σε πολύ καλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Η Μάλαγα, από τη μεριά της, παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Έπειτα, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που προσφέρουν θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα. Το Βιτόρια Γκιμαράες-Ζιλ Βισέντε για την Primeira Liga είναι ένα από αυτά ή και το Ρενεσάνς-Μαζέμπε για το CAF Champions League. Ωστόσο, ο κύριος όγκος της δράσης βρίσκεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Σπουδαίες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ σε Αργεντινή και Μεξικό προσφέρει το κουπόνι, με το Αρχεντίνος Τζούνιορς-Τίγκρε και τα Τίγκρες-Κρουζ Αζούλ και Άτλας-Γουαδαλαχάρα, αντίστοιχα. Παράλληλα, γεμάτο «δυνατά» ματς είναι και το πρόγραμμα της Serie A της Βραζιλίας, αρχίζοντας με το Σάο Πάολο-Κουϊαμπά και συνεχίζοντας με παιχνίδια όπως το Κοριτίμπα-Αμέρικα Μινέιρο και το Γκοϊάς-Σάντος. Ευκαιρίες για ποντάρισμα παρουσιάζονται και στην Primera A της Κολομβίας, στην Primera Division της Χιλής και στο ΜLS.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τώρα, θα βρείτε το ματς Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς. Είναι το 7ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς τους και όλα είναι ανοικτά καθώς διεκδικούν την πρόκριση στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA.

22:00 Τενερίφη-Μάλαγα Segunda Division

22:00 Αρχεντίνος Τζούνιορς-Τίγκρε Liga Profesional Argentina

22:00 Σάο Πάολο-Κουϊαμπά Serie A Brasil

22:00 Πατριότας-Ντεπορτίβο Κάλι Primera A Colombia

22:30 Βιτόρια Γκιμαράες-Ζιλ Βισέντε Primeira Liga

23:00 Ρενεσάνς-Μαζέμπε CAF Champions League

23:00 Σιάτλ Σάουντερς-Μινεσότα Γιουνάιτεντ MLS

23:00 Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς NBA

23:30 Κοριτίμπα-Αμέρικα Μινέιρο Serie A Brasil

00:00 Αβαΐ-Ζουβεντούδε Serie A Brasil

00:00 Μποταφόγκο-Φορταλέζα Serie A Brasil

00:30 Ουατσιπάτο-Νιουμπλένσε Primera Division Chile

01:00 Γκοϊάς-Σάντος Serie A Brasil

02:00 Άτλας-Γουαδαλαχάρα Liga MX

03:00 Αμέρικα δε Κάλι-Ουνιόν Μαγδαλένα Primera A Colombia

04:05 Τίγκρες-Κρουζ Αζούλ Liga MX