Prime Time: Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα, κρίσιμο

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ με απίθανες αποδόσεις

Συγκλονιστική δράση μάς προσφέρει το κουπόνι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το βράδυ της Τρίτης και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Συναρπαστικά παιχνίδια από κορυφαίες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο που ανεβάζουν στα… ύψη το ενδιαφέρον για στοίχημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στην Ισπανία, για την 36η αγωνιστική της λαλιγκα αναμετριούνται Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα στο «Jose Zorrilla». Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα της La Liga και το μυαλό του συλλόγου βρίσκεται στις μεταγραφές, αν και η ομάδα «κυνηγάει» να πετύχει κάποια ρεκόρ. Προέρχεται από ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας. Από τη μεριά της, η Βαγιαδολίδ «καίγεται» για τη νίκη, αφού βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έχει υποστεί πέντε συνεχόμενες ήττες και η άμυνά της είναι ιδιαίτερα ευάλωτη.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το Μπρέντα-Μάαστριχτ για τα play-offs ανόδου στην Eredivisie. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αναμετρηθεί με την Έμεν. Αναμένεται θεαματικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα. Παράλληλα, εντυπωσιάζει το επίπεδο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ COPA LIBERTADORES

Στο μεταξύ, επιστρέφει η δράση στο Copa Libertadores με σπουδαίες αναμετρήσεις και εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα. Σε πρώτο πλάνο το Ατλέτικο Μινέιρο-Ατλέτικο Παραναένσε. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της Βραζιλίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το Άουκας-Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ «μάχη» αναμένεται στο Αλιάνσα Λίμα-Λιμπερτάδ. Παράλληλα, δυνατά παιχνίδια γίνονται και για το Copa Sudamericana, με τα φώτα να είναι στραμμένα στο Πουέρτο Καμπέγιο-Σάο Πάολο και στο Μιγιονάριος-Πενιαρόλ.

Συναρπάζουν και οι αγώνες για το US Open Cup, το Κύπελλο των ΗΠΑ. Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στις αναμετρήσεις του, καθώς σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το μεγάλο ντέρμπι Λος Άντζελες FC-Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Στο μπάσκετ, τώρα, τα play-offs του NBA συνεχίζονται. Στην ανατολική περιφέρεια κοντράρονται Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς. Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν προβάδισμα στους τελικούς της Ανατολής με 3-0. Χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να κλείσουν εισιτήριο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι Μπόστον Σέλτικς παίζουν τα… ρέστα τους.

22:00   Μπρέντα-Μάαστριχτ            Eredivisie

23:00   Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα   La Liga

00:00   Αργεντινή-Γουατεμάλα        Παγκόσμιο Κύπελλο U20

00:00   Σλοβακία-Ισημερινός           Παγκόσμιο Κύπελλο U20

01:00   Μονάγας-Κόλο Κόλο Copa Libertadores

01:00   Ατλέτικο Μινέιρο-Ατλέτικο Παραναένσε  Copa Libertadores

01:00   Χιμνάσια Λα Πλάτα-Σάντα Φε        Copa Sudamericana

01:00   Γκοϊάς-Ουνιβερσιτάριο        Copa Sudamericana

02:30   Ίντερ Μαϊάμι-Νάσβιλ           US Open Cup

02:30   Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς-Σινσινάτι            US Open Cup

03:00   Άουκας-Ράσινγκ Κλουμπ     Copa Libertadores

03:00   Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Νασιονάλ    Copa Libertadores

03:00   Μπολίβαρ-Μπαρτσελόνα SC           Copa Libertadores

03:00   Μαγκαγιάνες-Λίγκα Κίτο     Copa Sudamericana

03:00   Αμέρικα Μινέιρο-Ντεφένσα ι Χουστίσια   Copa Sudamericana

03:30   Πουέρτο Καμπέγιο-Σάο Πάολο       Copa Sudamericana

03:30   Χιούστον Ντάιναμο-Μινεσότα Γιουνάιτεντ            US Open Cup

03:30   Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς         NBA

05:00   Αλιάνσα Λίμα-Λιμπερτάδ     Copa Libertadores

05:00   Μιγιονάριος-Πενιαρόλ         Copa Sudamericana

05:30   Λος Άντζελες FC-Λος Άντζελες Γκάλαξι     US Open Cup

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |